Недейте да жалите по „загубената си младост“ т. е. отишлите

...
Недейте да жалите по „загубената си младост“ т. е. отишлите
Коментари Харесай

Защо най-хубавият секс е в 30-те? Тогава вече знаете какво искате

Недейте да жалите по „ изгубената си младост “ т. е. отишлите си 20-те. През 30-те животът е не по-малко прекрасен и цялостен с невероятни преживявания. Всъщност има много неща, които са в пъти по-добри, когато влезете в този възрастов диапазон. И едно от тях е сексът. Причините:

1. Напрежението пада
Разбира се, че желаете да доставите и изпитате наслаждение. Но към този момент няма какво на кого да потвърждавате. Чувствате се по-добре в кожата си и не се тревожите толкоз за половото си осъществяване.

2. Разбирате по-добре тялото си
Наясно сте кои пози работят за вас и ви доставят по-голямо наслаждение, както и кои са ерогенните ви зони и какво ви възбужда.

3. Качество пред количество
Това би трябвало да е мотото ви и в предното десетилетие, само че евентуално тогава сте се фокусирали върху трупането на опит с разнообразни сътрудници. Сега към този момент няма какво да изпуснете и умерено можете да кажете НЕ, в случай че смятате, че няма да получите мечтаното наслаждение.

4. Край с безсмисления секс
През 30-те човек от ден на ден се замисля за семейство и стартира да гледа на секса не просто като на средство за наслаждение за една вечер, а за преживяване с вероятност – т. е. забременяване.

5. Умеете да споделяте с по-малко задръжки
Вече сте по-уверени, знаете какво ви харесва, познавате тялото си и можете елементарно да навигирате колегата си, ако има потребност от упътвания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР