Неделята ни е подготвила няколко финала, а най-добрата новина е,

...
Неделята ни е подготвила няколко финала, а най-добрата новина е,
Коментари Харесай

Швьонтек, Джокович и много финали: Коментирайте днешните мачове


Неделята ни е подготвила няколко финала, а най-хубавата вест е, че даже и при тях не липсва българско присъединяване.

Денят на най-високо равнище стартира в Токио, където в 10:30 ще следим американски конфликт. Тейлър Фриц имаше двойна причина за благополучен след последния си триумф, защото той му обезпечи дебют в топ 10, а в този момент ще има късмет да направи седмицата още по-добра, само че на пътя на трофея стои Франсис Тиафо.

Двамата са играли пет пъти до момента, като Франсис е печелил единствено един път – в първия им дуел през 2016 година.

Преди това в 10:00 ч. Денислава Глушкова излиза на финала на ITF W25 шампионата в Созопол, където бе доста близо да я гледаме против Гергана Топалова. След два тайбрека обаче нейна съперничка е №364 Мария Бондаренко.

В 13:30 идва време за конфликта от тежка категория. Стефанос Циципас против Новак Джокович. Повторение на финала от Ролан Гарос ’21.

Ноле влиза като любимец след серия от чудесни мачове, само че на полуфиналите Медведев сподели, че сърбинът не е несломим, преди да се контузи и да се откаже при 1-1 сета. Стефанос също показва добър тенис в Астана и идва след победи над гения Лука Нарди, Хуберт Хуркач и Андрей Рубльов. Ще бъде шоу.

В 15:00 ч. Елиз Мертенс ще спори с Ализе Корне за купата в Монастир. В четирите им срещи досега те са си разделили по два триумфа, тъй че спечелилият ще грабне освен трофея, само че и преимуществото в съперничеството им.

В 15:30 е време за международната №1 при дамите. Ига Швьонтек излиза на корта в Острава против представителката на домакините Барбора Крейчикова, която с играта си през седмицата към този момент може умерено да каже, че още веднъж е във форма.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР