Неделният ден в Ливърпул се превърна в истинска червена феерия

...
Неделният ден в Ливърпул се превърна в истинска червена феерия
Коментари Харесай

Жената на Клоп куфяла като редови фен в Ливърпул

Неделният ден в Ливърпул се трансформира в същинска алена приказност поради шампионския церемониал на „ червените” с трофея от Шампионската лига. Събитието продължи 4 часа по улиците на града, където мениджърът Юрген Клоп и неговите футболисти демонстрираха трофея от специфичен за мотива рейс. Английските медии разкриха, че даже в това начинание германецът е получил поддръжка от своята брачна половинка Ула Сандрок, която обаче предпочела да куфее измежду масите.

По информация на управляващите в града парадът е привлякъл към 740 хиляди души по улиците. Мнозина от тях се постараха да съпроводят рейса с героите си по време на целия му път, а в случай че се има вяра на „ Мирър”, Ула Сандрок не е правила изключение. Докато нейният брачен партньор отваряше бира след бира на върха на рейса, брачната половинка му „ минала сериозна дистанция”, с цел да бъде съпричастна с триумфа.

Особена известност закупи една фотография на Сандрок, която я демонстрира стъпила върху кошче за отпадък, с цел да има по-добра видимост.

Just witnessed another @ohmeohmy_liv love story. Mrs Klopp cheering her husband on a bin ❤ Credit:ktyliv #lfc #ynwa pic.twitter.com/oYxEUUjtCi
— OhMeOhMy_Liv (@OhMeOhMy_Liv) June 2, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР