Неделният ден в ефира на спортните канали на Мтел е

...
Неделният ден в ефира на спортните канали на Мтел е
Коментари Харесай

Три големи дербита в ефира на спортните канали на Мтел в неделя

Неделният ден в ефира на спортните канали на Мтел е отдаден на три страхотни футболни дербита от Европа. От 15:30 часа по Mtel Sport 1, почитателите ще могат да следят безспорната класика в холандската Ередивизи сред Фейенорд и Аякс. И тази година „ Де Класикер” е с директно отношение към битката за челните места, защото двата тима разделят второто място във краткотрайното класиране с по 16 точки. Победата е без конкуренция и за Фейенорд, и за Аякс, защото изгубилият ще се отдалечи доста от водача ПСВ Айндховен, който има актив от 21 точки.
От 16:30 часа Mtel Sport 2 ще излъчи директно огромния конфликт в съветската Премиер лига сред ЦСКА Москва и Зенит. И двата тима са в топ 3 на краткотрайното класиране, като при триумф, домакините от столицата ще се приближат единствено на точка от състава на гостите, които оглавяват таблицата след XIII кръг.

Отново по Mtel Sport 2 от 19:30 часа ще се излъчи и конфликтът сред тоталните хегемони в украинската Премиер лига – Динамо Киев и Шахтьор Донецк. Двата клуба още веднъж са суперфаворити за купата, като статистиката е безмилостна – в цялата история на украинския клубен футбол, само през 1992 година купата се изплъзва от ръцете на Динамо или Шахтьор и се печели от Таврия Симферопол.

В ранните часове на събота и неделя ще станем очевидци на следващия епизод в битката за купата в MotoGP, където Марк Маркес и Андреа Довициозо са разграничени от едвам 11 точки на върха. Квалификацията за Голямата премия на Австралия е в събота от 6:30 часа сутринта, а самото съревнование стартира в 8:00 часа сутринта в неделя.

Феновете на бойните спортове пък ще имат опцията да се насладят на следващата качествена Галавечер от UFC. В събота от 22:45 часа Mtel Sport 2 ще излъчи директно борбите от полския град Гданск, като безспорният акцент ще е конфликтът сред Доналд Сероун и Дарън Тил.

За хокейните почитатели също ще има доста страсти. В събота от 20:00 часа по Mtel Sport 2 ще се излъчи дуелът сред Филаделфия Флайърс - Едмънтън Ойлърс, а в ранните часове на неделя – от 2:00 часа по Mtel Sport 1 първенецът Питсбърг Пенгуинс гостува на Тампа Бей Лайтнинг.

Уикенд стратегия на спортните канали приключва с директното лъчение на конкуренцията от Канзас, част от плейофите в NASCAR. Състезанието в неделната вечер от 22:00 часа ще е директно по Mtel Sport 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР