Неделният ден е бил доста емоционален за някои. Майка се

...
Неделният ден е бил доста емоционален за някои. Майка се
Коментари Харесай

Полицейски произвол в Козлодуй, 112 и униформени отсвирили сигнал в София

Неделният ден е бил много прочувствен за някои. Майка се оплака от полицейски произвол и експанзия против сина й в Козлодуй, а в София, при хотел " Плиска ", чиновници на незабавния телефон 112 са отказали подпомагане при подаден сигнал против наркоман.

Пепа Йотова е майка и е ядосана от дейностите на органите на реда, които нанесли побой на сина й, а тя разгласява и фотоси от актуалната визия на наследника й. Йотова изля тъгата си в профила си във Facebook, като отговаряйки на голям брой мнения под тематиката, тя разясни, че всичко това е разследване на непочтено държание.

" Повече от 30 години пребивавам и работя в този град, някои ме познават и персонално. И желая да споделя с всички вас по какъв начин полицията в град Козлодуй пази жителите и децата ни. Моят случай е от нощес. Не знам какво толкоз би трябвало да си направил, с цел да се гаврят и унижават, да бият едно човешко създание.

Като виждам профилните им фотоси по какъв начин са гушнали своята дъщеричка или наследник, а непознатото са пребили. Някои от служителите на реда са ми и другари, на които съм съдействала да му включат зареждането, с цел да не седи неговото дете на мраз, други са ми и съседи.



Днес трябваше да тръгнем за отмора, а аз мажа рани и вървя по лечебни заведения и медицински прегледи. Питам аз има ли правораздаване в тази страна, или самичък би трябвало да го раздаваш?

Извинявам се за фотосите, само че желая да ви покажа образно защо писах подобен пост. Лека нощ на тези, които могат да заспят, " пазейки " своите деца. Но то всичко се връща един ден и то когато най не очаквш ", написа Пепа Йотова.

Николай Георгиев също е имал проблем, само че този път за отвод на подпомагане, след катой и татко му подават сигнал на 112 за идиотски дейности и вербална офанзива от наркоман (според техните думи), подвизаващ се в региона на столичния хотел " Плиска ".

Ето какво показа Георгиев, още веднъж в профила си във Facebook:

" Приказка за полицейските НЕвъзможности на 1-во РПУ.

Днес 07.08.2022г. в 10.55 часа аз и татко ми бяхме седнали на скамейка наоколо до спирката на всеобщия градски превоз - хотел " Плиска ", посока " Младост ".

Видимо дрогирано лице се приближи към мен и изиска пари, споделих му, че нямам, а той отвърна: " Ще умреш, копеле мръсно, единствено да взема камъка и ще ти счупя главата! " И стартира да търси камъка, а аз и татко ми се отдръпнахме и незабавно се обадих на телефон 112.

Лицето откакто видя, че приказвам по телефона, се отдръпна и почна да върви на пътното платно по локалното на " Цариградско шосе ". Служителката на незабавния телефон почна да ми изяснява, че нямало смисъл да споделя на сътрудниците си, тъй като лицето си е тръгнало.

Настоях да дойдат служители на реда и да задържат очевидно рисковото лице. Тя се съгласи, само че служители на реда не пристигнаха макар и повторното ми позвъняване на телефон 112 в 10.57 часа. Лицето от телефон 112 отхвърли да се показа, с цел да знам от кой да диря отговорност при тази полицейска безнаказаност.

След като към този момент си потеглих, се появиха двама служители на реда с униформа - мъж и жена, които не се показаха, а като ги попитах дали са за нападателния мъж, ми споделиха, че са за скандал с маски. Не знам дали някой знае защо са пратени двамата незнайни служители на реда, само че и те не взеха отношение за рисковото и нападателно лице, което продължи да се разхожда по локалното на " Цариградско шосе ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР