Неделната програма в българския футбол приключва с мач в столицата.

...
Неделната програма в българския футбол приключва с мач в столицата.
Коментари Харесай

Ще прескочи ли Левски Витоша, следете с GONG.BG

Неделната стратегия в българския футбол завършва с мач в столицата. Той опълчва абсолютния дилетант Витоша Бистрица на гранда Левски. Двата отбора спорят на Националния стадион "Васил Левски ".

Този мач можете да гледате непосредствено в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа GONG PLAY. За вас ще го следим минута по минута на GONG.BG, а можете да го слушате и в ефира на Дарик радио.

Наставникът на "сините " Делио Роси е направил единствено козметични промени по състава си. В съпоставяне с мача с Локомотив Пловдив предишния кръг, не играе единствено осъденият Иван Горанов, а на неговото място е Мики Орачев. Антонио Вутов излиза и на мястото на Жерсон Кабрал.

От състава на символичните домакини единствената липса е на Григор Долапчиев, само че тя е голяма, защото юношата на ЦСКА е водач по маркирани голове за отбора в елита, само че още не е подготвен за игра.

Ето и съставите на двата тима:

Витоша Бистрица: Михаил Иванов, Даниел Пеев, Ивайло Лазаров, Йордан Върбанов, Кристиан Узунов, Кристиян Кочилов, Николай Христозов, Пол Отофе, Петко Цанков, Радко Мутафчийски, Румен Гьонов;

Резерви: Християн Василев, Димитър Панталеев, Китан Василев, Михаил Петров, Стефан Христов, Тодор Гочев, Четин Садула;

Левски: Божидар Митрев, Холмар Ейолфсон, Антонио Вутов, Серджиу Буш, Мики Орачев, Роман Прохазка, Милош Цветкович, Жорди Гомес, Давид Яблонски, Габриел Обертан, Васил Панайотов;

Резерви: Александър Любенов, Ивайло Найденов, Жуниор Мапуку, Антони Белмонт, Жерсон Кабрал, Нелуц Рошу, Георги Ангелов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР