Nedelko Maslev Това е 40-годишният гнусен РОМ / :D /

...
Nedelko Maslev Това е 40-годишният гнусен РОМ / :D /
Коментари Харесай

Обществото изригна срещу МАНГАЛА Плъха! Другите стоят и чакат да ви убият, СПИТЕ ли спокойно?

Nedelko Maslev
Това е 40-годишният противен РОМ /:D / Жоро Джевизов от Столипиново, прочут като Жоро Плъха. Една от главните версии, по която полицията работи е, че доктор Иван Димитров е засякъл крадеца в дома си, бандитът го е нападнал с нож, а индивидът го прострелял. До натрупа на Джевизов е открит нож, който е негов.
Жоро Джевизов е с дебело престъпно досие. Той има регистрации за голям брой обири от коли и домове. Осъждан е неведнъж, в това число и за нахлуване с нож. Преди 10 години той влезнал да краде в жилище на пловдивчани, само че притежателят го изненадал и се опитал да го залови. Тогава той го намушкал с нож и избягал.

Искам да запитвам всеки български жител, най-много магистратите и чиновниците на Министерство на вътрешните работи, по какъв начин бихте постъпили на мястото на лекар Иван Димитров? Спите си умерено в личния си дом дружно със брачната половинка си и двете ви невръстни деца. В жилището ви нахлува апаш. Вие сте квалифициран боксьор и разполагате с огнестрелно оръжие. Чувате звук и отивате да ревизирате. Палите осветлението и отсреща виждате отвратителната физиономия на един безочлив ром. Адреналинът ви скача за момент до небесата и сърцето ви затуптява от неочакваната нерешителност. Разкрещявате се на крадеца, а в мозъка ви минават разновидности по какъв начин да реагирате. Мисълта, че този ром може да посегне на жена ви и децата ви, притъпява разсъдъка ви и остава само инстинкта за самозапазване. Преди да съумеете да реагирате, ромът ви нападна с нож, целейки да ви убие. А може би той потегля да бяга и вие се пробвате да го заловите. В последна сметка се завързва ръкопашна битка. Вие към момента сте сънен и уплашен.

Мангалът съумява да ви намушка с ножа. Болката и типа на алената кръв изцяло запушва разсъдъка ви и вие се превръщате в звяр. Това е естествена психическа реакция при всяко живо създание. Независимо дали револверът е ваш или на крадеца, по някакъв метод той попада в ръцете ви и изцяло естествено е, че ще го употребите в отбрана на вашия живот и живота на вашето семейство. Мангалът е прострелян, само че съумява да бяга и умира чак на улицата. Това демонстрира, че стрелбата е била безредна и неумишлена.

Как бихте постъпили вие на мястото на лекар Иван Димитров? Може би щяхте да сипете ракия на гнусния мангал и да му извършите салата, а по-късно да му предложите вашето топло място до брачната половинка ви? Обвиняват лекаря, че оръжието на убийството било нелегално притежавано и евентуално е някакво самоделка. Говори се, че този револвер е бил владеене на циганина Жоро Плъха. А и даже оръжието да е на лекар Димитров, виновността е на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, които с персонална противозаконна заповед не разрешиха издаването на разрешителни удостоверения за персонално огнестрелно оръжие и усложниха този режим с противоконституционното мотивационно писмо, посредством което българският жител би трябвало да потвърди пред Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) потребността си от оръжие. Тези противозаконни законови спънки принудиха доста българи да се снабдят с противозаконни оръжия, тъй като в възходящата престъпност хората се усещат несигурни и би трябвало да пазят дома и фамилиите си.

На мястото на лекар Иван Димитров аз също бих прострелял гнусния ром и приканвам всички български жители да убиват всички нарушители, нахлули нелегално във вашата благосъстоятелност. Щом законът не ви пази, ние сме принудени да го нарушим, с цел да принудим политическите плъхове да го трансформират в наша изгода. Всеки пълновръстен и психологично здрав българин с чисто правосъдно минало има право да има персонално законно оръжие и всяко разпореждане на ГЕРБ, възпрепятстващо това негово право, е нелегално! Кога най-сетне депутатите ще узаконят неприкосновеността на частната благосъстоятелност? Всеки, който тръгне да прави закононарушение, мигновено губи своите човешки права и ние би трябвало да имаме законното право да го гръмнеме. Това е народна власт!

Публикация на С. С. във Facebook
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР