Неделчо продължава напред в Игри на волята, а играта му

...
Неделчо продължава напред в Игри на волята, а играта му
Коментари Харесай

Неделчо със сълзи на очите призна за голяма загуба в живота и тежка раздяла с приятелката му

Неделчо продължава напред в " Игри на волята ", а играта му с Рабухчиев бе повече от почтена. Двамата се тотално разнообразни, само че няма по какъв начин някой да се изправи против един от най-хубавите на пъзели въобще в Игрите до този миг. Победата на Неделчо е сладка, само че той показа в ефир, че в себе си носи горест.

Емоционалният миг бе уловен от камерите и точно тогава стана ясно, че Неделчо се е разделил със своята дългогодишна другарка. " Кой те гледа по малкия екран, Неделчо? ", попита Ралица Паскалева спечелилия в конкуренцията, а той съобщи: " Гледат ме родителите ми. Най-вероятно ме гледа и... Мишето ", отговори през сълзи Неделчо. Двамата са се разделили преди влизането му в шоуто, с която са имали 18-годишна връзка. " По-лесно е да печеля " Игри на волята ", в сравнение с да се съберем. Спечелването на Игрите също обаче е безумно мъчно ", показа прочувствено Неделчо, който отхвърли вероятността двамата да се съберат. 

Виж още: Безкрайни купони, щури компании и забавление до зори: Мани и Кремена от " Игри на волята " не се спират 

Любовната разлъка мъчно се изживява и евентуално няма човек, който да не знае какво е. Човек обаче би трябвало да гледа положително на всяка обстановка, колкото и комплицирана да е тя, а Андрей и Морунов " Игри на волята " с доста положителен vibe дадоха отговор неотдавна на фенски въпрос: " Неделчо има ли си гадже? ", а Морунов отговори, че " Неделчо има към 10, съгласно мен ".

Скоро обаче предстоят светли празници, чудесата са вероятни и нищо чудно Неделчо да ни изненада с някоя вест.

Виж още: Рабухчиев след " Игри на волята ": За последната борба, благотворителността и бъдещия живот в Катар 

Изображение: https://www.instagram.com/kechi_influencer/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР