Неделчо Костадинов направил своето творение по подобие на дъщеря си! Скулпторът,

...
Неделчо Костадинов направил своето творение по подобие на дъщеря си!
Скулпторът,
Коментари Харесай

Людмила от „Ергенът“ е „Украинската майка“, баща й я направил за нея!

Неделчо Костадинов направил своето създание по сходство на щерка си!
Скулпторът, изобретил „Викът на украинската майка“, е имал своя муза по време на работата си. Това е личната му щерка Людмила Костадинова, която стана известна с присъединяване си в „Ергенът“.



Приликата сред скулптурата и Люси е осезаема. Това приказва, че на нея е изобразена точно тя.

Неделчо Костадинов бил горделив с представянето на дъщеря си в „Ергенът“. Той на всички места се хвалил, че е татко на една от звездите в предаването.

Неделчо от дълго време се надявал Людмила да си хване сериозен другар, с който да направи семейство. Той жадувал да види най-сетне дъщеря си като майка и това го предизвикало да направи скулптура, която  да бъде комбиниране сред драмата на войната и майчината обич.

Разбира се, всички в дома на Неделчо били върли русофоби и по тази причина на главата на фамилията му било елементарно да се застъпи за Украйна. Той съчувствал на украинците и считал, че България би трябвало да им помогне.

Щерка му Людмила обаче леко съобщи възгледите на фамилията по време на гостуването си в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Тогава тя избра да остане на потъващ транспортен съд с Владимир Путин вместо с Александра Гърдева.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР