Неделчо Костадинов - човекът, създал скулптурата Викът на украинската майка“,

...
Неделчо Костадинов - човекът, създал скулптурата Викът на украинската майка“,
Коментари Харесай

Бащата на мома от „Ергенът“ е автор на „Украинската майка“! И двамата предизвикаха яростен хейт

Неделчо Костадинов - индивидът, основал скулптурата „ Викът на украинската майка “, е татко на една oт участничките в шоуто „ Ергенът “ - Людмила, научи „ България през днешния ден “. И творбата, и щерката на скулптора за броени дни взривиха обществото и съумяха да го разделят на два лагера - на върли почитатели и гневни злобари. Но абсурдът продава и казусът „ татко и щерка Костадинови “ е следващото доказателство за това.

Неделчо Костадинов разкри, че наследницата му е влезнала в „ Ергенът “, с цел да се забавлява, а не с цел да надене сватбената халка на Виктор Стоянов. „ Не съм я стимулирал да взе участие. Людмила има собствен път на развиване. Завърши реклама в Нов български университет. Създаде си онлайн магазин “, сподели маестрото.

Той показа още, че като татко се е придържал към два правилото на образование - дъщеря му да бъде себе си и да отстоява себе си.

„ Не е належащо родителят да се постанова. По принцип аз не обичам да се натрапвам. На никого и за нищо. Така съм възпитаван самият аз “ , довери скулпторът. По думите му Людмила не е имала предпочитание да тръгне по неговия път или да се посвети на друго изкуство.

„ Аз съм за цялостната независимост на всеки човек и за независимостта на неговия избор. Трябва да си демократ и свободен, с цел да можеш да правиш нещо. Има ли напрежение и съгласяваш ли се с непознатото мнение, губиш себе си “, гласи житейското кредо на създателя на „ Украинската майка “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР