Неделчо Колев направи интересни разкрития за един от най-големите допинг

...
Неделчо Колев направи интересни разкрития за един от най-големите допинг
Коментари Харесай

Неделчо Колев с разкрития за допинга на Олимпиадата в Сеул

Неделчо Колев направи забавни разкрития за един от най-големите допинг кавги в историята на българския спорт във втората част от изявлението за youtube канала Спортната джунгла. На Олимпиадата в Сеул през 1988-а щангите печелят четири златни и един сребърен орден в първите пет категории. Митко Гръблев и Ангел Генчев дават позитивни проби, а от българската делегация вземат решение да извадят останалите тежкоатлети от надпреварите, с цел да няма още изгърмели. В отбора са още Асен Златев, Румен Теодосиев, Иван Чакъров, Стефан Ботев и Антонио Кръстев, които на тренировки имат поръчки да нападат олимпийското злато. 

„ С Ангел Генчев и с Нурикян бяхме пред блока в Сеул. Имаше ливада. По едно време Ангел вика – „ Ей, идват за мен “. Той си знаеше – описа Неделчо Колев. – Дойдоха и споделиха – още един е заловен. Ангел Генчев. Имаше неща, които на едни щангисти се даваше малко по-различно. Но ние не знаехме какво. Само Абаджиев знаеше. Нито аз, нито Нурикян, нито другите. Това е най-големият смут. Да си златен медалист и да ти кажат връщай медала. “ 

Какви завършения е имал Неделчо Колев като щангист и треньор? Кой му подрежда да стане президент на федерацията по щанги? Какви комични обстановки има при пазарлъкът с другия президент Ариф Маджид? Каква позитивна вест има за щангистите преди международното? Всичко това в изявлението за youtube канала Спортната джунгла:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР