Неделчо е един от онези участници в риалити предавания, които

...
Неделчо е един от онези участници в риалити предавания, които
Коментари Харесай

Неделчо от Игри на волята с разтърсващо признание за предстоящите празници

Неделчо е един от тези участници в риалити излъчвания, които стават незабавно любимци на хората. Той не си мълчи, споделя мнението си, не се крие и ни " мишкува ", държи на думата си и не обича да се занимава с злословия. Неделчо отпадна на финалната права, само че пък несъмнено ще остане в историята на " Игри на волята ", като един от най-хубавите стратези и държи върха за най-бързо подреден пъзел.

Vbox7 поговори особено с Неделчо, който описа за прословутия си етюд, връзките му с някои от най-спорните участници в Игрите, за любовта и бъдещите празници. 

- Стигна до финалната права и потвърди, че си заслужен за премията, само че какво не ти доближи в тази последна за теб борба?

- За последната борба разбрах за себе си, че не ми доближи централизация. Аз си бях разделил съставените елементи, които би трябвало да науча - физиката за устойчивост, с цел да мога да тичам, пъзелите са ясни, подготвях се и за баланс. Към концентрацията подходих с неуважение, а на тази борба не бях и се провалих. 

- Феновете на " Игри на волята " те обожават, само че се питат: Какво не проработи от трактата на Неделчо?

- От трактата на Неделчо не проработиха много неща и тактики, само че други проработиха. С този етюд като цяло всичко мина сполучливо, тъй като точно с него стигнах до стадий, в който моята орис не зависеше от другите участници. Аз просто си се провалих самичък.

- В този ред на мисли ти стана прочут като един от най-хубавите стратези в този сезон! Имаше ли нещо, което не съумя да предвидиш?

- Имаше много неща, които не съумях да предвидя в този сезон. Не съумях да предвидя халките, които бяха призрачен сън, моята " Ахилесова пета ". Ако бях планувал, че ще има толкоз доста халки, защото в предни сезони нямаше съвсем, щях да упражнявам халки и щях да се оправя. Не съумях да предвидя непрекъснатите туистове, което продукцията ни оферираше, само че тях няма и по какъв начин да ги помислиш. 

- Отношенията ти с Мани бяха на приливи и отливи. Видяхме, че, преди тя да напусне, не бяхте изключително близки. Какво е мнението ти за нея и имате ли контакт след Игрите?

- С Мани се чуваме след Игрите, само че не е постоянно, рядко е. Аз не влагах страстта и сърцето си в играта, затова сега, в който играта свърши, аз съм си безусловно ок с всички. Специално за Мани... нещата бяха такива, каквито бяха излъчени. В началото бяхме дружно в коалиция, доста се радвахме, след това започнах да желая да я махнем, тъй като ни дърпаше обратно. Една от чертите ѝ, които не харесвах, е неблагодарността. Тя не виждаше, че ние вършим всичко за този тим, а нея я интересуваше да върви напред, а на съвет да ни мачка. Естествено на нас в един миг ни писна. Когато Андрей я отвлече и я върна в тима... за мен към този момент беше призрачен сън. 

- Питахме Морунов за Елизабет, който сподели, че тя е доста добър човек. Хейтът върху нея обаче е голям сега. Ти обаче какво мислиш за нея, въпреки всичко значително време сте били дружно!?

- Елизабет е неповторима. До ден сегашен мисля, че е доста положително момиче. Тези синхрони, които тя е дала за огромните тактики, че ще ни отстранява един по един, че ще мисли единствено за себе си, само че нищо от това не се оказа истина. Тя не съобщи нито един от нас и е доста, доста добричка. Аз не преставам да съм компактно зад нея. Не ми пука какво мислят хората.

- Ти си скенер за пъзели! Има ли загадка, с която да развиеш погледа и съзнанието си, с цел да умееш да хванеш обособените детайли толкоз бързо?

- Всичко с пъзелите е, тъй като аз ги боготворя от дете. Исках от родителите ми единствено пъзели да ми подаряват за празници. Това е тайната! Просто имам доста огромно преимущество в това отношение от другите. 

- Доволен ли си от представянето си и има ли нещо, за което съжаляваш?

- Страшно удовлетворен съм от представянето си, само че скърбя, че не отидох на финала. Провалих се на полуфинала, желаех да имам една концепция по-добра подготовка. 

- Успя ли да създадеш другарства в Игрите?

- Успях да основа много другарства. Дори и с хората, с които не съумях да се докосна вътре в предаването. Туджаров, Валентин доста ми харесват. В трактата си бях написал, че не желая да върша другарства, а да отида и да им покажа по какъв начин се играе. Няма обаче какво да се лъжем, два месеца няма по какъв начин да издържиш и да не станеш другар с тези хора.

- Как реши да се запишеш в Игрите и лиши ли ти доста време подготовката?

- Реших да се запиша в Игрите, когато ги гледах предходната година. Като видях, че хората редят пъзели си споделих, че тук ще е елементарно. Имах голяма подготовка, тъй като откакто се бях разболял предишния януари от пневмония, бях напълнял. Бях станал 90 кг, когато си пуснах молбата за кандидатстване и от февруари започнах да упражнявам, трябваше да смъкна 20 кг. Тренирах крепко, подвигнах си кардиото и станах доста устойчив.

- Как ще прекараш идните светли празници?

- Честно казано не знам. Ще съм самичък. Преди да вляза в предаването се разделих с приятелката ми, с която бяхме 18 години дружно. Нямам никакви проекти за празниците. Това ще са първите празници, на които ще съм самичък. 

- Кой беше твоят любимец за огромната премия?

- След като аз отпадам, моят любимец е Андрей. Аз в никакъв случай не си предавам обединенията. Да, имах си схеми, забавлявах се, само че обещаех ли на някой нещо в коалиция... в никакъв случай не го предавах.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР