Неделчо Богданов е един от онези участници от предавания, които

...
Неделчо Богданов е един от онези участници от предавания, които
Коментари Харесай

Звезден рожден ден за краля на пъзелите: Неделчо Богданов чукна 40 с пищно парти

Неделчо Богданов е един от тези участници от излъчвания, които стават незабавно любимци на хората и в никакъв случай не могат да бъдат забравени. Кралят на пъзелите отпадна на финалната права, само че пък несъмнено ще остане в историята на " Игри на волята " като един от най-хубавите стратези. Отделно от славата от предаването Неделчо е прочут и с интернет сериала си " Българ ".

Виж още: Алекс Богданска и Даниел Петканов още веднъж дружно? Защо инфлуенсърите се събраха преди Коледа

Голяма част от тазгодишните участници бяха се доверили на неговите препоръки преди да се впуснат цялото това преживяване - въпреки всичко неговия опит и препоръки са скъпи, с цел да стигнеш оптимално напред в надпреварата. За поредна година " Игри на волята " е феномен, защото става едни в действителност скъпи другарства, които остават във времето. 

Виж още: Секс по време на бременност: Златка Райкова е ненаситна, Карен е постоянно на линия

На 10 декември Неделчо навърши 40 години и отпразнува този прелестен мотив с най-близките си другари в комплекс в България, от които по-голяма част са от предишния и тазгодишния сезон на " Игри на волята ". От стотиците сторита стана ясно, че този рожден ден е бил в действителност страховит ваучър. Стратимир, Милена, Габи и Елия очевидно са най-близки до краля на пъзелите от неговия сезон.

Виж още: Семейството я преобрази: Коледният дух се настани в дома на Сузанита

За никого няма да е изненада, че Мирела е тази, която безусловно затрупа обществените мрежи с фрагменти от празненството. И с цел да изпъкне въпреки всичко пред всички останали, родната танцьорка е поздравила Неделчо с певчески осъществявания - въпреки всичко върви на уроци по пеене и все още има упоритост да влезе в редиците на Alpha Music. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР