Недекларирани фалшиви стоки, сексуални стимуланти и сашета чай за отслабване

...
Недекларирани фалшиви стоки, сексуални стимуланти и сашета чай за отслабване
Коментари Харесай

Сгащиха секс стимуланти на Капитана

Недекларирани подправени артикули, полови стимуланти и сашета чай за намаляване задържаха митническите чиновници на Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево " при инспекция на товарен автомобил, влизащ в страната от Турция, оповестиха от Регионалния пресцентър на митницата в Свиленград.

Тава е станало във влекач с полуремарке с непозната регистрация, пренасящ групажна стока от Турция за Босна и Херцеговина. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция, в това число с рентгенова инсталация. При последвалия физически надзор в товарното помещение са открити 42 кашона със стока, която не е разказана в показаните митнически документи. Намерени са общо 1109 подправени артикули - 531 блузи, ризи, спортни горнища, якета, 141 парфюма, 137 чанти и 300 железни катарами за колани, всички с обозначенията на международни марки. В хода на инспекцията са открити още 1581 опаковки със полови стимуланти и 6600 сашета чай за намаляване.

Стоката е арестувана, а на шофьора- босненски жител, е формиран акт, допълниха от митницата.

От началото на годината досега митническите чиновници " Капитан Андреево " са задържали към 800 хиляди продукта със знаци на регистрирани търговски марки. Според статистиката на митницата, през предходната година на пункта са иззети над 700 хиляди продукта, брандирани със знаци на международни търговски марки. Най-често стоките, обект на противозаконен трафик, са текстилни произведения, обувки и парфюми, показва БТА
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР