Недекларирана валута за 484 556,88 лева откриха митническите служители на

...
Недекларирана валута за 484 556,88 лева откриха митническите служители на
Коментари Харесай

Недекларирана валута за близо половин милион лева хванаха на Капитан Андреево

Недекларирана валута за 484 556,88 лв. откриха митническите чиновници на митнически пункт " Капитан Андреево " в шофьорската кабина на товарен автомобил, оповестиха от Агенция " Митници ". 

На 18.06.2023 година на Министерство на правосъдието " Капитан Андреево " идва влекач с хладилно полуремарке с турска регистрация, пътуващ от Нидерландия за Ирак. Камионът, ръководен от турски жител, е селектиран за щателна митническа инспекция. В хода на контролните дейности митническите инспектори откриват във фабрични кухини над двете врати в шофьорската кабина укрити 22 пакета с евробанкноти, увити с транспарантно фолио. Установени са общо недекларирани 247 750 евро в различни купюри от 50 до 500 евро.

По случая е формирано бързо произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Районна прокуратура –Хасково -Териториално поделение – Свиленград.

Районна прокуратура – Хасково - ТО - Свиленград притегли като обвинен по бързото производство З.Д.  на 35 година, турски жител. Престъплението е квалифицирано по чл.251 ал.1 от Наказателния кодекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР