Недан Хаджиев, заловил мексикански поръчков убиец, вече не е директор

...
Недан Хаджиев, заловил мексикански поръчков убиец, вече не е директор
Коментари Харесай

Още рокади: Сменен е шефът на полицията в Хасково

Недан Хаджиев, заловил мексикански поръчков палач, към този момент не е шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково. Промяната е от преди няколко дни, а на поста му вицепремиерът и вътрешен министър Иван Демерджиев е назначил Атанас Ненков.

Хаджиев бе на поста от януари, когато смени Венцислав Кирчев, който пое Националната полиция. Докато бе началник на криминалистите в Хасково бе погубен Тургай Сали. Хаджиев и екипът му заловиха мексиканецът Виктор Омар. Той лежал в пандиза в Гърция като част от австралийска тайфа за марихуана, която пласирала дрогата в Солун. Бандата била наказана по показанията на Сали. Омар бе хванат през февруари, едвам 2 дни след убийството, написа 24 часа.

Хаджиев отива в ГДБОП, където е шпионин. Неговият правоприемник Атанас Ненков е с дълготраен професионален опит в системата на вътрешното ведомство. Започнал е в системата на Министерство на вътрешните работи през 1996 година и до 1999 година е работил в бранш " Икономическо полиция " и " Борба с проведената престъпност ". След излизане от системата за 2 години още веднъж се завръща на работа като шеф на РУ-Хасково, а през 2007 година е е назначен за шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи Хасково, която служба е изпълнявал до 2009 година От 2014 година досега е шеф отдел на " Охранителна полиция ".

Магистър е по специалността " Право " и магистър по специалността " Счетоводство и надзор " в УНСС-София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР