Нечувано обединение на четирите гиганта в мрежата - Facebook, Amazon,

...
Нечувано обединение на четирите гиганта в мрежата - Facebook, Amazon,
Коментари Харесай

Facebook, Twitter, Google и Amazon се обединиха срещу закон на Тръмп

Нечувано обединяване на четирите колоса в мрежата - Фейсбук, Amazon, Twitter и Гугъл, против нов закон, препоръчан от американския президент Доналд Тръмп, притегли вниманието в Съединени американски щати, а и по света. Четирите компании се обърнаха към Федералната комисия по връзки на Съединени американски щати с искане да бъде отхвърлено настояването на президентската администрация за контролиране на обществените медии в страната, съобщи БГНЕС, базирайки се на Reuters.
" Искането на американския президент Доналд Тръмп да контролира активността на обществените мрежи не е подкрепено от нищо от законова позиция, основава се на персонални убеждения и може да подведе читателите. А въвеждането на нови правила за наблюдаване на дейностите в обществените медии може да ги " лиши от правна отбрана против лъжливи схеми " и други типове неуместно наличие ", пишат фирмите в особено писмо.
 Тръмп със опасност да затвори обществените мрежи Тръмп със опасност да затвори обществените мрежи
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп заплаши, че ще затвори платформите за обществени мрежи, откакто Twitter за първи път работи против фалш...
През май тази година, регулиращ активността на обществените мрежи в страната. Същността му е, че обществените мрежи не са просто платформа за наличие, а и редактор. Според президента преди приемането на закона обществените мрежи са могли да " вършат каквото си желаят ".
Новият закон на Тръмп пристигна след серия от предизвестия и закани, че страната ще премине към по-строга регулация на обществените мрежи в Съединени американски щати, в случай че те продължат " да заглушават гласовете на консерваторите ". Повод за недоволството и гневното изявление на президента беше, че, предупреждаващ читателите, че информацията, съдържаща се в обявата, може да е неточна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР