Нечувано и невиждано! Един от най-желаните ергени у нас се

...
Нечувано и невиждано! Един от най-желаните ергени у нас се
Коментари Харесай

Нечувано! Слави Трифонов отказа жените: Не съм ч*кал от една година! И к'во?!

Нечувано и невиждано! Един от най-желаните ергени у нас се отхвърли от дамите. Слави Трифонов един път вечно (или най-малко по този начин си мисли засега) се елементарни с вярата да се влюби. А и освен да се влюби, а даже да прояви най-малък интерес към някоя дама.

Това признава самият той преди дни в компания, по време на една от редките си вечери с другари в столичен ресторант. Източниците довериха, че Дългия пет пари не давал и уверявал всички, че е привикнал самичък и му е доста гот да си живее по този начин.

Знаем, че Слави имаше една огромна обич в лицето на психоложката Маги Ангелова и няколко относително съществени връзки - с певицата Алекс Раева и танцьорката Мартина Огнянова. Последната му спекулация бе с фитнес треньорката Мартина Джорджевич, която завърши с провал, а и шоуменът-политик не беше и на йота влюбен в нея.

Причината за отдръпването на Трифонов от женските милувки е и фактът, че той дълго време имаше къде-къде по-сериозни проблеми от любовните. Помним, че Слави едвам ходеше, беше доста зле и мина през какви ли не лекувания и лечения, които се надяваме откровено да са му помогнали да се излекува.

" Мани бе, обич! Дръжки! Не е за мен тая работа, то се е видяло. Плюс това не съм ч*кал от година. И к'во?! Да не съм починал?! ", иронично подметнал Слави, който по този начин или другояче си е " взел много " от това през годините.

Тагове: Слави Мартина Огнянова Слави Трифонов Алекс Раева Маги Ангелова Мартина Джорджевич фитнес шоумен политик
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР