Нечувана гавра с демократичните ценности направи Христо Иванов, полягайки в

...
Нечувана гавра с демократичните ценности направи Христо Иванов, полягайки в
Коментари Харесай

Христо Иванов се изплю в лицето на Иван Костов. За Командира Доган е кремълско проклятие…

Нечувана подигравка с демократичните полезности направи Христо Иванов, полягайки в скута на Ахмед Доган. Дезертиралият от Народното събрание Ицо през вчерашния ден в изявление пред “Свободна Европа ” разгласи Сокола за “спасението на България ” и позволи, че двамата занапред ще работят един до друг.  Изказването му се сблъсква челно с убеждението на Иван Костов, че Доган проклинание за страната ни, чиито конци се дърпат непосредствено от Кремъл и по-специално от сатрапа Владимир Путин.

С извъртането си Христо Иванов меко казано погнуси достоверните десни хора, които са гръбнакът на ПП-ДБ. Ако съдим по мненията в обществените мрежи, така наречен остарели седесари и десебари зоват демократичната общественост да изхвърли шефа на “Да, България ” и цялата му клика от общата коалиция.

“Позорна издънка от комунистически корен ”, “Ибрикчията на Доган ”, “Мъжка секретарка от харема в Росенец ” и “Руско-турската Шехерезада ” са единствено дребна част от определенията, които правилните почитатели на Командира дават за Иванов. Те даже приканиха ген. Атанас Атанасов да се разграничи от него и от “проклятието за България ” Ахмед Доган.

Идеята на Христо Иванов да се гушка с “почетния ръководител ” провокира същинска стихия в редиците на ППДБ. Лидерът на ДСБ през вчерашния ден ясно и изрично посече мераците на сина на комунистката Мария Бойкикева.

Ha внушенията на Христо Иванов ППДБ да извърнат курса към Ахмед Доган, към момента няма реакция от страна на " Продължаваме промяната ".

След отдръпването си Иванов остави групировката в ръцете на Божидар Божанов, само че е обществена загадка, че продължава да има въздействие в редиците на партията.

Остава да разберем дали диригентът в сянка ще успее да забие до дъно клина в " Демократична България " и дали обединението ППДБ няма да остане с партия по-малко, при положение, че ДСБ и " Да, България " се опълчват една на друга по отношение на " стратегическия съюз с Доган ", за който Христо Иванов се размечта на глас.

Източник: crimesbg.com


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР