Нечуван срам изживява националният ни отбор по волейбол за жени.

...
Нечуван срам изживява националният ни отбор по волейбол за жени.
Коментари Харесай

Резил за волейбола ни! Няма пари за лекар и масажист на националките

Нечуван позор изживява националният ни тим по волейбол за дами. И то броени дни дни след бронзовите медали за България на Световното състезание до 23 години.

Жените отпътуваха без доктор и теляк за европейското състезание в Азербайджан. При възможни проблеми ще разчитат на помощ от щабовете на съперничките си.

Лекарските чанти на летище " София " бяха поверени на селекционера Иван Сеферинов и част от състезателките, а със профилираната инсталация ще работи кондиционния треньор. Аматьорската обстановка мощно подразни главните волейболистките.

" Винаги желая да играя в националния тим, само че някои условия сега са такива, че биха ме принудили да не се върна повече. За международно и европейско постоянно желая, само че дано приказвал по-късно ", съобщи Елица Василева пред bTV.

Селекционерът Иван Сеферинов сложи и задачите пред своите състезателки - влизане в полуфиналите. Как тъкмо ще стане, като няма кой да направи един оздравителен масаж - не е ясно! Господ здраве да дава на нашите девойки!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР