Небратята“ заявиха, че ще атакуват Кримския мост в следващите 100

...
Небратята“ заявиха, че ще атакуват Кримския мост в следващите 100
Коментари Харесай

Англичаните с план за унищожаване на Кримския мост: Ще се удря в пиков час по туристите?

„ Небратята “ обявиха, че ще нападат Кримския мост в идващите 100 дни. Вече е създаден обстоен проект за офанзива. Никой не се смущава, че цел №1 е била цивилна цел.

В съпоставяне с последните две години продажбите на пътувания до Крим са се нараснали. Както сподели Лариса Волосина, притежател на кримската туристическа организация " Ларос ", някои хотели към този момент са заети на 60% за юли-август.

Колко коства релаксирането

Средно хотелите подвигнаха цените с 10%. Хотел без звезди - от 3000 рубли за стая за трима (само настаняване), две звезди - от 4000 рубли, три звезди - от 5000 рубли. (със закуска, басейни, анимация).

Цените на хотелите със закуска (шведска маса) са се нараснали с 15-20%. Но в случай че резервирате рано, можете да закупите обиколка с отстъпка.

В частния бранш къщите за посетители оферират настаняване на цени от 1400 рубли. на стая. Крайната цена зависи от датата и продължителността на престоя. Миналата година частна почивка за тричленно семейство струваше от 500 рубли. на човек и доста от тях са запазили тези цени.

" Има обща наклонност към Крим, макар многото оферти от различни курорти. Този сезон ще бъде по-добър за нас. Ако нищо не се случи, несъмнено ",– споделя Лариса Волосина.

Ще удрят ли в час пик?

Нашите „ небратя “ от дълго време мечтаят „ нещо да се случи “. Британският таблоид The Sun разгласява разкритията на специалиста по военноморски интервенции и радиоелектронна битка Браян Кларк, който даде обстоен проект за унищожаването на Кримския мост.

Казват, че първо би трябвало да ударите горната структура на моста с 40 ракети и по-късно да взривите основата му благодарение на безпилотни лодки. Браян Кларк написа с отявлен цинизъм:

" Огромна бомба, забита в опора на моста, би била вярното решение. "

Експертът се вслушва в детайлите на въображаемото нахлуване. Той е убеден, че Украйна може да направи това, само че се нуждае от „ вярното оръжие “. Това са крилатите ракети Storm Shadow и френският еквивалент на SCALP.

Изданието обобщава: фронтална офанзива против Крим постоянно се е считала за прекомерно сложна за осъществяване, тъй че проектът на Киев е да изолира полуострова посредством разрушение на моста.

В публикацията се споделя, че офанзивата може да се случи през идващите 100 дни, т.е. доникъде на юли. Оказва се, че ще блъскат туристите в час пик.

Представител на военното разузнаване на Киев сподели, че се допуска, че Украйна разполага с множеството средства за реализиране на тази цел и че това е част от проекта на Зеленски за преустановяване на военноморското наличие на Русия в Черно море.

Президентът на Украйна не крие това. Наскоро той към този момент заплаши с контранастъпление, чиято съществена цел е Крим.

В началото на април английското издание The Guardian заяви, че Главното разследващо ръководство приготвя нови терористични офанзиви на Кримския мост през първата половина на тази година. Кирил Буданов* съобщи, че мостът е добре предпазен, само че органите на реда работят за разрешаването на казуса и има доста средства за реализиране на тези цели.

Припомняме, че Украйна два пъти нападна Кримския мост, като и двата опита бяха несполучливи. През октомври предходната година камион бомба избухна на моста, а през юли предходната година дрон удари откъм морето.

И двата пъти вредите не бяха сериозни, мостът беше бързо възобновен, а ограниченията за сигурност бяха засилени след всяка офанзива.

Ако не го взривим, ще го изплашим

Сега е доста по-трудно да се провежда бойкот. Но задачата на Киев е да спре потока от туристи. Трябва ли да се опасяваме от ужасяващите истории, тиражирани от непознатите таблоиди?

Вече знаем цената на техните нашумели изявления. Същият The Sun към този момент „ взе ” Москва дружно с Пригожин, разгласи нуклеарен удар на Израел и погреба Путин.

Колкото и да се изопачаваха киевските запаси по отношение на завземането на Крим, рисуваха картинки и схеми, само че полуостровът към момента е наш.

Подобни ужасяващи истории са блъф, ориентиран към жители с нестабилна душeвност и липса на сериозно мислене. Ако е невероятно да ударят Крим, би трябвало най-малко да раздрусат въздуха. Как могат да ни изплашат повече?

Правилно е да се сплашва с удар по мост, който е предопределен извънредно за туристи. Ако през май през моста минават приблизително до 7 хиляди автомобила дневно в двете направления, то през пиковия сезон трафикът нараства до 30 хиляди автомобила.

Затова заплашват да стачкуват в разгара на сезона, когато трафикът доближи пика си, с цел да има колкото се може повече жертви. Всичко е съгласно класиката: колкото по-чудовищна е лъжата, толкоз по-лесно се има вяра в нея.

Къде е по-безопасно?

Какво в действителност? Намирането наоколо до военни уреди в действителност може да бъде рисково, защото военноморските и сухопътните бази на Министерството на защитата са главните цели.

Щабът на Черноморския флот на съветския флот в Севастопол беше ударен от ракети Storm Shadow предишния септември. Многократно са регистрирани и офанзиви с дронове на военното летище в Новофедоровка.

Интересно е какво мислят самите кримчани за ужасяващите истории за взривяването на Кримския мост. Те припомнят на обезпокоените туристи, че сега на всички места може да е рисково.

Същият Краснодарски край - безконечният противник на курортите в Крим - неотдавна беше нападнат от украински дронове, които се пробваха да извършат терористична офанзива, само че бяха свалени над Черно море.

А в Белгород, който постоянно се обстрелва от ракети „ Град “, е още по-опасно. По отношение на Крим тези страхове нямат действителна основа, нервността се нагнетява с директното и интензивно присъединяване на „ небратя “.

Украйна потъна в прям тероризъм и се пробва да всява боязън. Но в случай че се замислите, статистиката е следната: в Крим за повече от две години са ранени единствено няколко души, до момента в който в Белгородска област броят на ранените към този момент е стотици.

В цялата страна съвсем 15 хиляди души умират всяка година единствено при пътни катастрофи и по някаква причина това не плаши никого и всеки кара кола. Така че в Крим е по-безопасно, в сравнение с в кола.

Какво от това?

Всички предходни опити да се наруши празничният сезон се провалиха. В края на предходната година Крим още веднъж влезе в челната петица на водачите на Националния туристически рейтинг на районите. Без значение по какъв начин Украйна се пробва да сплаши туристите, хората не престават да вървят на отмора на обичаните си места.

Кримчани пишат в интернет:

От ориста не можеш да избягаш, времената са такива, че би трябвало да живееш и да си почиваш на инат на враговете и за лична наслада. Продължаваме да вървим на работа, да водим децата си на градини, учебни заведения, класове, да честваме рождени дни, да раждаме и да съдебна експертиза ОБИЧАМЕ! Чакаме лято, море, успокоение.

* Кирил Буданов е включен в листата на екстремистите и терористите в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед14120Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед11417Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед40755Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед41865Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед85518Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554390Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183922Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед127592Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР