Небезизвестният Венцислав Ангелов-Венци Чикагото нападна личен лекар в русенското Ново

...
Небезизвестният Венцислав Ангелов-Венци Чикагото нападна личен лекар в русенското Ново
Коментари Харесай

Венци Чикагото нападна личен лекар в Ново село |

Небезизвестният Венцислав Ангелов-Венци Чикагото атакува персонален доктор в русенското Ново село. От видео, излъчено онлайн във фейсбук, излиза наяве, че повода е сложена ваксина, след която по думите на Ангелов имало трагични последствия , заяви Българска национална телевизия.

На фрагментите се вижда плевел спор, оцапан с кръв доктор и превързаният Ангелов.

Сутринта към 10:30 часа Чикагото и брачната половинка на умрял имунизиран човек от селото влезнали в кабинета на доктор Ивайло Иванов. Потърсили му сметка за какво съгласно тях той е задължил въпросният мъж да се ваксинира с " Янсен " и споделил ли му е докторът, че не би трябвало да се имунизира с нея, в случай че има сърдечни проблеми.

По време на разногласието докторът бута телефона, с който Ангелов снима, и стартира блъскане, а в края се вижда кръв по лекаря. Кръвта евентуално е от Венцислав Ангелов, който е превързван. Въпреки думите на Ангелов, хората от селото споделят, че доктор Иванов не е задължавал никого да се имунизира и всички го разказват като добър експерт, който постоянно оказва помощ на хората.

Д-р Иванов към този момент отхвърля да разяснява, ще го направи, откакто се съветва с юристите си.

Венцислав Ангелов има друга версия за случая.

" Беше заради обстоятелството, защото му споделих, че е европейско условие във всички имунизационни центрове да има късите характерности на имунизациите, които ги има в България. И му споделих - за какво нямате късите характерности на продуктите, които оферирате, и тогава получих два юмрука в лицето, без да съм му протегнал ръка или обидил ", изясни той

На конкретизиране на Българска национална телевизия, че от фрагментите се вижда по какъв начин атакува доктора Чикагото изяснява следното: 

" Аз го спирам. Аз оставям телефоните, той продължава да ме постанова и аз го спирам с една ръка, да спре. Той не стопира, събарям го на земята, кръвта ми тече върху него, споделям: " Спри се, вманиачен ли си ", и той сподели: " Добре, спирам " и тогава всичко завърши.

Чикагото заяви, че ще се обърне към прокуратурата.

Малко след излъчването на фрагментите от Българския лекарски съюз сезираха прокуратурата и настояха за " незабавни дейности от страна на способените органи поради упражнената вербална и физическа експанзия против доктор Ивайло Иванов в кабинета му ". " БЛС е безапелационен, че няма да търпи лекари да бъдат унижавани, подлагани на тормоз и душени, до момента в който се пробват да си правят работата и упорства законът да бъде прибавен с цялата му суровост! Пороят от обидни думи, съпроводени със закани за ликвидиране и затвор, размяната на юмруци и опита за душене на здравно лице са неприемливи! ", декларират от съюза. 

Кой е Венци Чикагото

На последните избори Венцислав Ангелов бе претендент за президент, само че ЦИК не го позволи до присъединяване поради проблеми в документите.

През юли 2020 година и на спецпрокуратурата, която разпореди на ДАНС инспекция заради изнесени в публичното пространство антисемитски апели, в това число за насилствени и други противоправни дейности против хора от разнообразни етноси и религии, по време на митингите против държавното управление на Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Две години по-рано в Германия, откакто бе търсен у нас и от Интерпол. Той бе наказан на 3 година затвор за разпространяване на опиати. 

През юни 2014 година бе задържан за " разпространение на спекулативна информация за дестабилизиране на банковата система ".

Чикагото бе повдигнат за кмет на Русе от " Национална републиканска партия ".

Известен е и с околните си връзки с Бисер Миланов-Петното.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР