Небахат Чехре е турска актриса, за която изглежда възрастта е

...
Небахат Чехре е турска актриса, за която изглежда възрастта е
Коментари Харесай

Това е Небахат Чехре и няма да повярвате как изглежда на 76 години /Снимка

Небахат Чехре е турска актриса, за която наподобява възрастта е просто цифра. Тя към този момент е на цели 76 години, само че изобщо, но изобщо не наподобява на толкоз. Даже може да се каже, че като едно цвете процъфтява и става по-красива.

Визията и е зашеметяваща. Тя е живото доказателство, че годните не са проблем и всяка жена може да наподобява добре, в случай че има задоволително предпочитание и постави нужните старания.

Българските фенове познават госпожа Чехре доста добре. Тя беше в ролята на майката на султан Сюлейман в известния сериал Великолепният век. Той беше огромен шлагер измежду българските фенове.

Всъщност тя може да се опише като първата същинска фешън икона и звезда в Турция. Едва на 15 години печели състезанието за хубост Мис Турция. Това отваря необятно портите на славата за нея.

Днес доста турски дами и подражават. По време на фотосите на гореспоменатия сериал, тя е на 68 години. Още тогава всички ахват пред въшния и тип. И на 76 години това продължава да е по този начин.

Тя е и доста актуален човек. Ползва ловко обществените мрежи, където постоянно качва фотоси и видеа. Наскоро разгласява фотография от събитие, на което е била. Именно от нея разбираме, че тя към момента наподобява зашеметяващо.

Не мисля, че в случай че някой не знае възрастта ѝ, би предположил, че тя е на 76. Бих и дала най-малко 20-30 години по-малко.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР