Неадекватно шофиране е можело да доведе до трагичен инцидент в

...
Неадекватно шофиране е можело да доведе до трагичен инцидент в
Коментари Харесай

Шофьор изпревари 10 коли отдясно в Асеновград, пешеходци се разминаха на косъм

Неадекватно шофиране е можело да докара до драматичен случай в Асеновград, оповестява. Рисковата обстановка е станала на една от най-натоварените улилци в града - " Цар Иван Асен II ".
Прочетете още
" Случката е следната-пешеходната пътека на ул. " Цар Иван Асен II " (супермаркет БББ) от долния край - високия блок. Търпеливо изчаквам някой да спре - от мое дясно стопира огромен микробус, от ляво автомобил, прекосявам аз и още 3 индивида и съм по средата на пешеходната пътека, при което нямам видимост какво се случва зад буса и още 10 коли подредени. Един безочлив водач на такси(съжалих че не му снимах номера, то и нямаш време да реагираш) решил да изпревари всички тези коли от тяхно дясно и да мине ей по този начин през пешеходната пътека, даже да не огледа, да опустоши всички хора, които няма по какъв начин да видят,  гадаят,  и да хвърлят фасул, че същия бърза, и не му пука, не съблюдава устав и няма мозък.

Докога ще си вършат каквото желаят тези тарикати? Трябваше да опустоши 4 индивида ли, че да види, че има пешеходци на пешеходна пътека? Скоро в Пловдив пешеходец беше пребил един водач -малко им е на такива. Не ме е позор че съм сезирала общината за слагане на светофар, не желая да се помирявам с неуместни обстановки. ", възмутена е Теди Иванова.

Шофьор пък се заяде с авторката на обявата, питайки за какво пешеходците, че постоянно са с преимущество на пътя, макар че в тази ситуация въпросът не наподобява подходящ.

" Аз пък ще попитам нещо друго - за какво си мислите, че като сте на пешеходна пътека това ви прави модели на Визаж моделс и като цяло за какво се мислите за безсмъртни? Като водач запитвам. ", написа Стефан Каварджиев. Той обаче получи единствено рецензии.

Друга жена отбелязва, че даже сфетоварът няма да предотврати сходни случаи.

" И със светофар и без светофар все тая. На " Христо Ботев " има и пешеходна и светофар и все някой не вижда нито мен на пешеходната, нито аления сигнал. ", счита Ани Дедеян.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР