Не зная какво да кажа за т. нар. казионни медиите,

...
Не зная какво да кажа за т. нар. казионни медиите,
Коментари Харесай

Асен Йорданов: Росен Желязков си вкара таралеж в гащите за либийския кораб

Не зная какво да кажа за така наречен казионни медиите, само че ясно става, че се работи поръчка при тях. Защото обявата в „ Биволъ “, за пиратската офанзива против либийския транспортен съд, осъществена с държани институции, излезе на 31 декември м. година Тя беше налична на 1 януари в ранните часове. Това сподели Асен Йорданов от уеб страницата „ Биволъ “ в „ Честно казано с Люба Кулезич “
Една седмица имаше цялостно безмълвие. Думичка не се загатваше за този скандал. Никой не посмя да каже гък. Явно се даде инструкция след това да се приказва, откакто Либия разгласи, че ще арестува всеки български транспортен съд, който мине през техните териториални води. Всички международни организации се занимават с този скандал. Това е голям скандал против България, който заплашва националната сигурност на страната.

Няма несъгласие за насилието на кораба. Нормално е нарушителят да отхвърля закононарушението. Държавата е главен участник в това закононарушение. За това ще се отхвърля, че е осъществено чудовищно закононарушение. Разказът на екипажа е публично удостоверен. Тези, които са създали безобразието отхвърлят, че са направили насилието. Въпросните медии, като им споделиха да изтърван парата, първоначално не се загатна името „ Булгаргеомин “. След това се появи. Никой не сподели,че въпросният „ Булгаргеомин “ няма нищо общо с някогашният държавен „ Булгаргеомин “ от времето на социализма. Той е една от главните компании, с които беше източен външният дълг на България. Сегашният „ Булгаргеомин “ е от три компании, свързани с компанията „ Титан “, които почистват.

Става въпрос за спор от началото на 90-те години. Христина Стамова през 2013 година като синдичка на остарялата компания трансферира правата на тези три компания, обединени в сдружение. Държавата от това нещо нищо не е спечелила. Става дума за престъпна ядка. Росен Желязков си вкара подобен таралеж в гащите, че освен той ще страда, само че и страната поради опорките му. /Припомняме ви, че съгласно Желязков става въпрос за фирмен спор./

ЧСИ-то Тотко Колев се оказа по-силен от Върховния съд, а морска администрация и гранична полиция стават съучастници. Рейдърската офанзива е подхваната тъкмо преди веригата от коледни празници. Всичко може да се откри при самостоятелна инспекция. Ще се открият чудовищни неща. Ние ревизираме още неща, които тотално ще наквасен българските институции в пиратския акт. Скандалът гръмна.

Корабът трябваше да се продаде на турска компания, само че тя се стресна. Корабът се намира на изток от българските териториални води, флагът и името му са заменени. Сега пиратите са изпратени пред казуса какво да го вършат този транспортен съд. По оперативна информация може да го закарат към Грузия и да го нарежат за скрап.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР