Не знам защо Зеленски е бил в София. Този въпрос

...
Не знам защо Зеленски е бил в София. Този въпрос
Коментари Харесай

Мария Захарова: Сериозно ли смятате, че това е конфликт между Русия и Украйна?! 


Не знам за какво Зеленски е бил в София. Този въпрос би трябвало да зададете или на управляващите в България, или на Зеленски. Според мен е явно, че той се мъкне по целия свят, желае пари, желае оръжие, желае политическа поддръжка.

Това сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в изявление за YouTube-канала на Мартин Карбовски.

Според Захарова, Зеленски прави това, тъй като в Украйна на практика не останаха мощности за промишлено произвеждане, страната е изцяло разрушена в резултат срутва на държавността посредством поредност антиконституционни дейности и в последна сметка – на противоконституционния държавен прелом. Страната от дълго време я кара на заеми, все едно е на опиат. Затова Зеленски пътува да търси тези стимулатори, този допинг, без който те не могат и няма да оцелеят. Страната се разрушаваше десетилетия наред, разяснява Захарова.

Тя акцентира, че Украйна от дълго време се ръководи от западни куратори в прорез с ползите на украинския народ и на процедура съществува само за сметка на поддръжката от Запада. Зеленски не скрива това, само че е различен въпрос, че той към този момент мина към открит шантаж на Запада, разяснява Мария Захарова.

Това не е спор сред Русия и Украйна, а хибридна война на Запада във връзка с нашата страна, акцентира Захарова, осведоми big5.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР