Не знам защо се налага това нещо, освен от гледна

...
Не знам защо се налага това нещо, освен от гледна
Коментари Харесай

Волен Сидеров привикан в СДВР, взимат му отпечатъци

Не знам за какво се постанова това нещо, с изключение на от позиция на принуда.

Това съобщи преди да влезе в постройката на Столична дирекция на вътрешните работи водачът на партия "Атака " Волен Сидеров, който е привикан, с цел да му бъдат снети отпечатъци.

"Вече един път дадох отпечатъци и фотография, като че ли съм доста рисков нарушител. Тогава не дадох публичност, тъй като не желаех да занимавам обществото със себе си ", сподели той.

"Втори път обаче да се направи това нещо отново с един и същи човек, няма по какъв начин да не е принуда. Причината не я знам каква е, чакаме да ни я оповестят ", добави политикът.

"Видим е този двоен, дори троен стандарт. Помните, че когато Цветан Цветанов беше обвинен, не са му взимали отпечатъци и така нататък Защо този двоен стандарт се ползва към мен, не знам. Мога да го свържа с воденето ми на едно предаване, което подлага на критика властта ", загатна Сидеров.

"Ако това е повода, значи, че властта не е сигурна в себе си и пристъпва към репресии ", установи патриотът.

"Влизам, с цел да не ме разгласят отново за общодържавно търсене, тъй като и това са правили вече”, приключи Сидеров на влизане в Столична дирекция на вътрешните работи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР