Не знам за вас, но аз със секса се запознах

...
Не знам за вас, но аз със секса се запознах
Коментари Харесай

Пет мита за секса, които са били пробутвани на всеки

Не знам за вас, само че аз със секса се срещнах първо орално. Разбирайте, от уста на уста, и от дума на дума, дочути от диалозите на по-големите девойки и момчета, с които излизах през пубертета. Що се отнася до говоренето за секс, имам вяра, че би трябвало да бъдем допустимо най-сурови и груби. Тези неуместни истини трансформират настройките ни за половия акт. Вместо да си разрешаваме да имаме вяра от дребни, че всичко е дъги, еднорози и романтика, ние заслужаваме да знаем истината за болката, страстите и всичко, което се случва сред тях. За младите дами или за девойки, които занапред стартират да цъфтят полово, неналичието на реалистични полемики към секса е това, което води до доста неправилни вярвания. Имат прекомерно малко потребни насоки и много постоянно токсичните мъжки стигми са единствената им насочна точка. Предизвикателно е да разберем верния баланс кое е положително, обикновено, неприятно и подозрително, когато постоянно ни зареждат с неправилно разбрани вярвания за секса.

„ Ти си изгубена, щом не искаш да правиш секс “
Очевидно за някои нежеланието за секс е също толкоз неприятно, колкото и прекомерното либидо. Но знаете ли какво? Човек би трябвало да си доставя наслаждение единствено когато почувства потребност от това, а не когато на някого му се ще. Ако не желаете да се споделяте интимно с някого, то тогава въздържането от секс не ви прави неприятен човек. Тъй като на актуалното общество не може да му се угоди, защото твърди един път, че сме изгубени, в случай че не вършим секс, или че сме проклети, в случай че вършиме по-често и във тип, който даже другите не съумяват да схванат. Не позволявайте на възбудения непрокопсаник да ви манипулира прочувствено, единствено с цел да получи личното си задоволство.

„ Нормално е сексът да боли “
Не, не е обикновено. Но истината е, че сексът може да навреди. Независимо дали става въпрос за липса на задоволително навлажняване или за размера на пениса на колегата, обикновено е да изпитвате странни болки. Ако обаче боли всякога, това към този момент е алармиращо и би трябвало да потърсите здравна помощ. Толкова доста дами устоят на мъчителен секс до степен, в която го преглеждат като обвързване в връзките си. Ако непрекъснато ви боли по време на секс, потърсете гинеколог - това може да е знак за сериозен здравословен проблем. Не се съгласявайте с немедицинска диагноза „ обикновено е “.

„ Броят на любовниците ти има значение “
Хората са непреклонни, когато става въпрос за наказание на другите. Вярата, че жена с над 10 разнообразни полови сътрудници е неплатена продажница, да не употребявам по-стресиращата за медиите дума к****а, е нелепа. По-скоро са по-опитни в спалнята, в сравнение с някои хора с един или двама полови сътрудници. Никой не трябва да съди някого поради броя на любовниците му и в случай че го направи, това приказва доста за неговия темперамент, а не за вашия. Вашата численост не ви дефинира като персона, тъй че не го позволявайте. И не се чувствайте притиснати да го споделите тази информация, в случай че не желаете.

„ Трябва да си правил секс за една нощ най-малко един път “
Когато някои хора чуят, че в никакъв случай не сте имали секс една нощ, може да бъде малко шокиращо, изключително в случай че сте прекарали няколко години в университет. Приятелите ви могат да описват с трогване за това си полово прекарване, защото наподобява като ритуал за полово дейна жена. Но това не е правилно. Стойността на секса за една нощ е надценена и постоянно предизвиква повече комплициране, в сравнение с хората ви карат да вярвате. Полово излъчени заболявания? Как му беше името? Какво ще стане, в случай че забременея? Все дискомфорти. Емоционално видяно това кара доста дами да се усещат употребявани и безполезни. В последна сметка, сексът за една нощ просто не си коства прочувствените такси.

„ Той не може да ви изнасили, в случай че сте във връзка “
Позволете ми да кажа това мощно и ясно - Ако не желаете да вършиме секс и сте принудени, това си е чиста проба обезчестяване. И няма значение дали имате връзка или не. Секс без единодушие е секс без единодушие. Сексуалното принуждение може да се случи когато и да е и по-често причинителят се усеща право на безграничен достъп до тялото на колегата си. Така че не забравяйте, че имате право да кажете „ не “ и това решение в никакъв случай не би трябвало да бъде неуважено. Вашето тяло е ваше, никой не го има с изключение на вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР