Не знам точно какво се случи с развода. Когато се

...
Не знам точно какво се случи с развода. Когато се
Коментари Харесай

Дъщерята на Чакърдъкова след екшъна с бившия: Щастлива съм дори и че изпитах тъга

" Не знам тъкмо какво се случи с развода. Когато се запознахме със Симеон и започнахме връзките си, аз бях на 22 години. Тогава имахме общи визии за живота, общи фантазии, ползи. Имахме и своите разлики, несъмнено, само че любовта беше доста мощна. Имахме една прелестна женитба, очаквания за живота, само че някак си във времето обратно нещо мисля, че се счупи ", по този начин дъщерята на известната национална певица Николина Чакърдъкова - Мария, разяснява развода си със Симеон Бакалов. 

" Тези неща, тези общи визии и фантазии във времето се разграничиха и раздалечиха и то стана безшумно незабелязано. Нямало е някакви драми, стихии и нещо, което да бъде повратна точка. Просто пристигна един спокоен миг, в който двамата осъзнахме, че всеки има своите визии за живота. Така взехме решението, че би трябвало да продължим, само че като другари ", добави още тя. 

" Успяхме да запазим положителния звук. Осъзнах, че е доста значимо да има съгласие сред хората, тъй като любовта идва и си отива, само че когато имаш съгласие, то остава даже и след подобен миг. Щастлива съм, тъй като даже по време на развода запазихме положителния звук, разбираме се. След нас оставяме 2 прелестни деца. Те са по-важни от нас. Ние оставаме сътрудници в развъждането на тези деца, тъй като желаеме те да порастват в оптимално здравословна среда, с доста обич ", по този начин Мария Чакардъкова отговори на въпроса в какви връзки са с някогашния ѝ мъж. 

Тя разяснява и престъпната преживелица със Симеон Бакалов. През август той наръга трима с нож в село Балдево при скандал. Бакалов обяснил, че е бил атакуван от десетина души и се наложило да се пази.

" Случиха се някакви неприятни неща, само че по време на тези събития и аз, и майка ми бяхме в разнообразни краища на България, пяхме и радвахме публиката там. Случилото се е сред хора, които са пълнолетни, пълноправни лица на тази страна. Те поеха своята отговорност за това, което са създали. Аз не съм коментирала до момента, тъй като нямам какво да кажа. Не съм била директен очевидец на това, което се е случило, и не съм аз индивидът, който да дефинира и да реши кой е прав, кой е крив, кой е отговорен или кой не. Има си органи, има си и хора, които да понесат това следствие. Нормално е името ни да бъде забъркано, тъй като то е познато на доста хора ", заяви Мария Чакърдъкова пред bTV. 

" Смятам, че доста пораснах през последните месеци. Но несъмнено съумях да си задам доста въпроси и да намеря отговори. Щастлива съм даже и че изпитах горест ", показа още дъщерята на Николина Чакърдъкова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР