Не знам подробности по случая, не съм юрист. Знам само,

...
Не знам подробности по случая, не съм юрист. Знам само,
Коментари Харесай

Захари Карабашлиев гневен на решението на Варненския съд да екстрадира руснак, запалил паспорта си

Не знам детайлности по случая, не съм правист. Знам единствено, че българската правосъдна система, известна с това, че влачи най-елементарни каузи с години, в този момент най-експресно се задейства да екстрадира един непознат жител по искане на режим, която е оповестил България за " вражеска страна ". Защо?!

Каква е тази потребност от светкавична депортация? Този човек терорист ли е? Педофил ли е? Убиец ли? Или е направил административно нарушаване, запалвайки паспорта си? Не е ли този човек почтен до доказване на противното? Какво желае Руската Федерация? Да придърпва всеки, който откри за неуместен? Но нали в България е цялостно с руснаци, които ненавиждат режима на Путин, които са напуснали страната си, поради Путин, които са срещу войната на Путин в Украйна...

п.с. Докато пиша това узнавам, че " съдът удостовери екстрадицията на Алексей Алчин в Русия ". Български съд в град Варна. Главата ми не го побира.
Ако ние, свободните жители позволим това, на процедура публично оставяме най-важната държавна институция да е в орбитата на Русия -- агресор, самоопределил се като зложелател на България. Бях пред съда.

Не бяхме доста, беше адска горещина, само че бяхме там.
п.с 2. И не, не съм не запомнил обстоятелството, че хората на Борисов не се задълбочаваха даже и толкоз - преди няколко години те просто извозиха турски жители в багажници през границата и ги върнаха в Турция, с цел да ги предадат на Ердоган като " гюленисти ". Кой може да ни каже те какви бяха в действителност? Каква е ориста им през днешния ден? Къде са?

Писателят Захари Карабашлиев, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР