„Не знам Парис Хилтън да ми се е присмяла на

...
„Не знам Парис Хилтън да ми се е присмяла на
Коментари Харесай

Фики отвърна на Парис Хилтън

„ Не знам Парис Хилтън да ми се е присмяла на облеклото. “ Така фолк звездата Фики разяснява изявления в медиите, съгласно които Парис Хилтън му се подиграва за изскочило зърно от потника на концерт. "Не виждам такова нещо в нейния профил, нито знам за сходно нещо ", добавя фолк звездата. Според изявления под фотографията на сина на Стораро Хилтън разгласила коментар:

„ Когато зърното ти най-сетне осъзнае, че е мощна самостоятелна жена и никоя риза не може да го задържи “, и това бе несъмнено като смешно от стотици хиляди почитатели на хотелиерската наследница. Тя го разгласява в страница за мемове – къси видео или снимкови смехории.

Нейна последователка, подвизаваща се като Секси 7, съпостави Фики с нещо като родната поговорка „ на свинче звънче “ и добави, че очевидно е прекалил с тренировките във фитнеса. Доста българи също се включиха, само че някои припомнят, че хотелиерската наследница, която е „ известна с това, че е известна “, също е имала сходни изскачания на зърна и гърди на публични места.

"Ако е имало нещо такова като обява, въпреки всичко тази жена знае името ми и очевидно следи творчеството ми. Това няма по какъв начин да не ме радва ", през смях дава отговор Фики.

Снимката на Фики и зърното му, оплетено в мрежата на потника, е от 2016 година и преди време провокира много възторг из родния нет. Явно няколко години по-късно тя е стигнала и до погледа на Хилтън. Тя две години по-рано имаше също сходно изскачане на зърната. По това време Парис се правеше на певица и през 2014 година на концерт инцидентно или не, само че и двете й зърна се демонстрираха над роклята й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР