Не знам от кого идват заплахите към шефа на Здравната

...
Не знам от кого идват заплахите към шефа на Здравната
Коментари Харесай

Нямам представа откъде идват заплахите към проф. Плочев, обяви Цветан Цветанов

Не знам от кого идват заканите към шефа на Здравната каса проф. Камен Плочев, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той трябваше да разяснява думите на Славчо Велков, че заканите идват от човек с по-висок сан от министър, който има упоритости да ръководи страната.

" Нямам изясненост от кое място идват заканите. Тези, които приказват за сходни закани, не споделят нищо съответно, никакви имена. Щом Славчо Велков е до проф. Плочев, всичко ми е ясно. Щом видя, че Славчо Велков защитава една идея, постоянно я поставям под доста въпросителни. Не видях до Плочев някой доктор, а другар от детинство. Дайте да приказваме съществено. Здравеопазането не е тематика, при която да си приказваме с другари. Ще изслушаме през днешния ден Кирил Ананиев, ще поканим и проф. Плочев и ще е решението ни. Ние търсим решение на проблемите, в случай че има такива, а не да ги задълбочаваме. Ананиев е извънреден бюджетар. Знае по какъв начин да се намерят ресурсите и ходовете, с цел да се с пре източването на пари от опазването на здравето ", разяснява още Цветанов.

" Самият Плочев няма право да актуализира бюджета. Един финансов въпрос към този момент се трансформира в политически и лица от Българска социалистическа партия се възползваха от тази обстановка и започнаха да тиражират погрешна информация. Министерството поставя оптимални старания да бъде изпълнено като ангажимент на страната ни. Професор Плочев е предложение на тогавашния министър на опазването на здравето професор Петров. Аз персонално се обърнах към Петров и споделих, че ГЕРб застава зад него. Вие сте предложение на Борисов, вие вършиме предложение за Плочев. Борисов дава картбланш на всеки министър да работи както знае ", сподели още политикът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР