Не знам на каква логика почива твърдението, че спечелилата партия

...
Не знам на каква логика почива твърдението, че спечелилата партия
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Да ползваме дните преди връчването на мандата за лидерски разговори

Не знам на каква логичност почива изказванието, че спечелилата партия няма право да изиска поддръжка от втората или от някоя друга, а втората има право на всичко. Тази позиция на някои представители на " Продължаваме промяната - Демократична България " води до на никое място ", сподели през днешния ден пред Би Ти Ви ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Тя предложи дните, преди президента да стартира да връчва мандатите за сформиране на държавно управление да се употребяват за лидерски диалози.

" Лидерските диалог би трябвало да родят обща платформа. Тогава няма да има значение с кой мандат ще се направи държавно управление, в случай че има единодушие по значимите тематики на България ", е мнението на Атанасова.

В отговор на въпрос, тя сподели, че пред ГЕРБ-СДС има и други вероятни разновидности за сформиране на кабинет. " ГЕРБ желае постоянно държавно управление за България. Искаме споделена отговорност и съвместен надзор. Не виждам какво пречи това да се случи с първия мандат, а може да се случи с втория, със същата политическа мощ ", заключи обстановката Десислава Атанасова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР