Не знам коя квалификация е най-добра за Путин, може би

...
Не знам коя квалификация е най-добра за Путин, може би
Коментари Харесай

Журналисти: Заплахата с ядрено оръжие е за целия свят

Не знам коя подготовка е най-хубава за Путин, може би тази на Меркел - че той няма връзка с действителността. Той не очакваше, че Украйна ще даде подобен отпор. Това съобщи в ефира на Нова телевизия журналистът Иво Инджев във връзка войната сред Русия и Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1259
Заплахата за нуклеарно оръжие е опасност за целия свят и за България. Това не трябва  да се разреши - потреблението му, само че не би трябвало и една опасност да даде Украйна в ръцете на Путин. Тази война е планувана и стратегическа за спор със Запада, счита журналистът Петко Георгиев

По думите на Георгиев Украйна израстна в очите на хората. Зеленски от комедиен артист стана сериозен политик. Трябва да се сътвори система на  международна сигурност, която да отстрани опцията един човек с нуклеарно куфарче да го употребява, счита още той.

На въпрос дали глобите ще съумеят да изтощят Русия, Георгиев съобщи, че би трябвало да се поеме издръжката на 500 000 войска и настрана на популацията, което по никакъв начин няма да е елементарно.

Все в миналото военният конфлик ще завърши и тогава ще пристигна времето за заплащане на сметката, съобщи Инджев и добави, че няма оптимистичен сюжети.

Доколкото е известно Путин е споделил, че до понеделник тази история да е завършила. Ако това не се получи - опитмистичният сюжети е да се договорят за преустановяване на огъня и да се зопчне договаряния по изкусен път, счита Георгиев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1259  Българин в Киев: Надявам се през днешния ден кошмарът да свърши Българин в Киев: Надявам се през днешния ден кошмарът да свърши  Кунева: Не е изключено да се забърза приемането на Украйна в Европейски Съюз Кунева: Не е изключено да се забърза приемането на Украйна в Европейски Съюз  Белият дом: Байдън ще разиска със съдружниците си развитията към Украйна Белият дом: Байдън ще разиска със съдружниците си развитията към Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР