"Не знам кой стои зад "Еврохолд". Питайте Цветанов! Той вече

...
"Не знам кой стои зад "Еврохолд". Питайте Цветанов! Той вече
Коментари Харесай

Борисов: Цветанов вече не е от ГЕРБ, питайте него за “Еврохолд”


"Не знам кой стои зад "Еврохолд ". Питайте Цветанов! Той към този момент не е от ГЕРБ. "

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след Коалиционния съвет, на който бе решено до каря на юли да се дефинира размерът на партийната дотация.

"Сделката е осъществена в Чехия от частна компания. Ако визирате това, което написа в ПИК, че Цветанов стои зад договорката, Цветанов е отвън ГЕРБ. Така че колкото Българска социалистическа партия могат да ги питат за Жан Виденов какво прави или Движение за права и свободи за Лютви Местан, по този начин можете да питате и мен дали Цветанов е там или не, може да го питате него. Сутринта доста ясно претендентът за покупател описа обстойно и нашироко ".

"Аз не се меся в работата на самостоятелните регулатори, както не се намесихме когато имаше предходен покупател, по този начин не се месим и през днешния ден. Ако желаеме да сме првова страна, ще оставим самостоятелните регулатори, това са Комисия за защита на конкуренцията, КФН и КЕВР. И предходния път се направи политическа офанзива, само че се оказа, че не е основателна ", изясни още Борисов

Днес по-рано стана ясно от думите ръководителят на надзорния съвет на "Еврохолд " Асен Христов в бТВ, който разяснява договорката за българските активи на ЧЕЗ Груп, с кои политици се познава.

"Горд съм, че сме създали Цвета Караянчева шеф на цех, който към този момент не е измежду нашите активи. Аз се познавам с доста политици. Познавам и Бойко Борисов, и Сергей Станишев, и Цветан Цветанов. Няма нищо правилно в изказванията, че зад нас стои политически тил. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР