Не знам кой съветва управляващите да участват в толкова много

...
Не знам кой съветва управляващите да участват в толкова много
Коментари Харесай

Борисов: Енергийният министър се държи като паднал от Луната

Не знам кой поучава ръководещите да вземат участие в толкоз доста и разнообразни излъчвания, само че на всички места споделят разнообразни неща за газа. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на ексклузивен брифинг в централата на партията. Темата - цената на газа и медиаторите при покупката на синьото гориво. 

" Този човек все едно е паднал от луната, а е енергиен министър. Абе човек, ти би трябвало в този момент да приказваш за газа в Черно море, за изследванията за шистовия газ, за находищата – изследвания, които сме платили “., съобщи Борисов.

Той направи цялостен обзор на вчерашното изявление на Александър Николов пред bTV.

" Всеки ден затъват все по-дълбоко и по-дълбоко с изявленията си. Германия и Франция могат да си заплащат сами съветския газ, само че ние не можем? Защото сме по-богатите ли? Те си играят със ориста на народа “, съобщи Бойко Борисов, по отношение на подозренията, че има медиатор, който оскъпява газовите доставки в България. " Фирмата МЕТ резервирала количества за лични търговски цели.

Демократична България би трябвало да схванат по какъв начин обслужват агресора и диктаторът Путин посредством пазаруването на газа от медиатори, безапелационен е водачът на ГЕРБ.

Борисов добави, че пазарът нямало да е по-евтин, в случай че сме били резервирали количества.

" Страшни схемаджии са. Там са мислители, които нямат равни. В България такива не бяха идвали ", сподели Борисов.

Борисов добави, че неслучайно Кирил Петков споделя, че страната е един разпределител на пари - взема от едни хора и дава на други, а те изнасят в офшорни компании. Теглят заеми, с цел да изплащат схемите си. Ако пристигна друго държавно управление след 3 години, то то няма да може да прави никакви политики, а ще би трябвало да връща милиарди, изясни Бойко Борисов.

Теменужка Петкова добави, че тематиката обвързвана с доставките на природен газ е въпрос на национална сигурност и законът ясно е споделил кой и къде дефинира покупката и доставката на газ а това е Народно събрание и Министерски съвет. Тези " борци срещу корупцията " взеха натъмно решение, че стопират доставките на газ от Булгаргаз. Ние се чудихме за какво не идват в Народното събрание, а то е било поради това. Скъпата цена на газа ще я платят българските граждан и, отсече още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР