Не знам кой колко е компетентен, но знам, че Иван

...
Не знам кой колко е компетентен, но знам, че Иван
Коментари Харесай

Експертът Стефан Гамизов: По времето на Иван Иванов КЕВР се превърна в гумен печат на ГЕРБ и ДПС

Не знам кой какъв брой е способен, само че знам, че Иван Иванов последно е самостоятелен. Наблюдавал съм дейностите му през годините.

Само това, което направи за Турски Поток, с цел да угоди на Бойко Борисов и диктатурата в Москва е задоволително, с цел да не може да назова себе си самостоятелен.
Независим е енергийният регулатор на Германия, който още не се е произнесъл за Северен Поток 2, а не КЕВР на Иван Иванов, който слугуваше на Борисов, олигарсите и руснаците.

Да, измежду комисарите в КЕВР има потвърдено честни и самостоятелни хора, само че Иван Иванов по нищо не проличава да е измежду тях и правеше всичко по силите си да ги обезсили и потисне.
По негово време КЕВР се трансформира в гумен щемпел на ГЕРБ, Движение за права и свободи, олигарсите, глобените от Съединени американски щати и руснаците, за което заплащат всички българи.

Да, решенията на новото държавно управление са надалеч от най-хубавите, само че греховете на КЕВР под управлението на Иван Иванов са ужасни през годините обратно или по-точно неговите, тъй като множеството от комисарите са без глас в комисията му под негово управление, а той я ръководи еднолично, както си реши.

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР