Не знам колко кръга на преговори трябва да се направят,

...
Не знам колко кръга на преговори трябва да се направят,
Коментари Харесай

Марая Цветкова: Не е по-добре да има нови избори, но дотам я докараха, че няма изход

" Не знам какъв брой кръга на договаряния би трябвало да се създадат, с цел да схванат, че тези ръководещи са непотребни, тъй като видяхме, че едни и същи хора договарят и едни и същи хора няколко пъти към този момент не могат да се схванат, т.е. аз не виждам никакви съответни стъпки от страна на партиите да се опитат да създадат нещо ". Това сподели в изявление за предаването " Преди всички " по стратегия " Хоризонт " политологът Марая Цветкова:
" В момента просто партиите агонизират и както самата Антоанета Цонева уточни в оня запис, те стартират да заплащат цена за нещо, което е нереализуемо. Това важи за всички партии, които сега се пробват да създадат коалиция и нов кабинет в състава на този парламент ".
" Не е по-добре да има нови избори, само че до такава степен я докараха, че няма излаз " - добави Марая Цветкова:

" Част от партиите в досегашната коалиция не желаеха нов длъжностен кабинет на Радев, само че неспособността им да седнат да се схванат и нескончаемото им храчене един към различен във всевъзможни изявленията ни докараха до това, че Радев още веднъж да получи цялата власт и то в основен миг за страната ни ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР