Не знам кога колегите от БСП са искрени - когато

...
Не знам кога колегите от БСП са искрени - когато
Коментари Харесай

Петкова: Не се поддавайте на провокации! Честността на изборите е гарантирана

Не знам по кое време сътрудниците от Българска социалистическа партия са откровени - когато приканват за висока изборна интензивност или когато се вършат внушения по отношение на честността на изборите. Не се поддавайте на сходни провокации. Честността е обезпечена! Това е коментарът ми във връзка с тази неуравновесеност във връзка с това какъв ще бъде изборния развой. Както постоянно - ще бъде почтен.
Така стартира гостуването на енергийния министър Теменужка Петкова в ефира на bTV.

Петкова дефинира като по-реалистично построяването на нов реактор на АЕЦ “Козлодуй”. Думите й пристигнаха, откакто през вчерашния ден стана ясно, че страната е взела решение вместо довеждане докрай на АЕЦ “Белене”, наличното съоръжение да бъде употребявано за 7-ми блок на АЕЦ “Козлодуй”. Това деяние на процедура постави завършек на желанията планът да бъде съживен, макар че през 2018 година Народно събрание реши да възобнови дейностите по търсене на благоприятни условия за създаване на централата взаимно със стратегически вложител.

Енергийният министър аргументира решението с обстоятелството, че на този стадий било мъчно да се откри стратегически вложител за втора атомна централа.

“Пандемията от COVID-19 забави целия развой за избора на стратегически вложител и в границите на една година нищо не се случваше освен у нас, само че и по света. Просто всичко се отсрочи прекомерно много”, уточни още Петкова.

На въпрос дали тече газ по " Балкански поток " министърът на енергетиката отговори позитивно и посочи, не страната ни не заплаща нищо, а получаваме единствено доходи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР