„Не знам дали ще има политическа буря, но има шансове

...
„Не знам дали ще има политическа буря, но има шансове
Коментари Харесай

Политолог разкри задава ли се политическа буря

„ Не знам дали ще има политическа стихия, само че има шансове на плана на Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила да размести проектите “, съобщи политологът и шеф на "Галъп " Първан Симеонов в изявление за утринния блок на Bulgaria ON Air.

„ Трифонов хвърля мост към десните хора. Говори за смяна в правосъдната система, даже за Емил Кошлуков. Той насочва послания на всички места “, изясни Симеонов.

По думите му, Трифонов се пробва да бъде новаторски с провеждането на кастинг за политици. „ В науката това се назовава популизъм. Такива външни хора, съумели на разнообразни места по света, са идвали и преди в политиката ни. Прекрасно е, че има сила, само че би било тъжно, в случай че след 20 години отново търсим нови хора. Външните хора постоянно са обаятелни. Пример за това са Симеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 година в София. Той е наследник на Цар... към профила, Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в... към профила и други “, съобщи още Първан Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР