Не знам дали единствената причина за паниката около горивата идва

...
Не знам дали единствената причина за паниката около горивата идва
Коментари Харесай

Асен Василев: След оставката на Янев правителството е още по-силно

" Не знам дали единствената причина за суматохата към горивата идва от МГЕРБ, само че постовете са достигнали до 1 милион индивида във „ Facebook “. Цените бяха вдигнали две бензиностанции. Цените в „ Лукойл “, ОМВ и „ Шел “ бяха непроменени. Има си член в Наказателния кодекс и той носи 5 години затвор, за който го е направил ", нападна вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев.

„ Има си проверяващи органи. Те ще открият кой ги е направил. Цените са 2,75 сега, колкото бяха и в понеделник “, добави той.

По думите му страната изкупува зърното, с цел да обезпечи продоволствието на България и в най-лошия сюжет.

„ Имаме зърно за 2 години напред. В държавния запас има за 60 дни. Това е виновното нещо, което би трябвало да се случи, а не да изнесем цялото зърно и цените на хляба да отидат в небесата “, изясни в " Панорама " Василев.

Според него държавното управление излиза по-силно от рецесията и след оставката на Стефан Янев като боен министър.

„ Защото сме единни и приказваме с един глас. Досега трябваше да обясняваме за какво войната е война на някои хора. Това е същинска война. Когато би трябвало да действаш в такива тежки условия и да взимаш тежки решения, не може да има човек в кабинета, който да саботира тези дейности. Всеки от нас има и лично мнение. Или има вяра е нещо, или не. Ако не вярваш в нещо, най-разумното е да подадеш оставката си и да си тръгнеш “, уточни вицепремиерът.

Той отговори и за какво Тодор Тагарев не е поел поста на министър на защитата.

„ Той е извънреден експерт, разчитаме на неговата експертиза. Той дълго време е работил в Украйна като боен консултант. Никой не го спря да стане министър. В момента най-важното за България е интеграцията и работата с всички структури в Брюксел и НАТО. Колективната сигурност е ключът. Ние би трябвало да можем да се възползваме от груповата отбрана. Това е повода да сме в НАТО “, изясни Асен Василев.

Той подлага на критика веенето на непознато знаме на Националния празник на България. съгласно него човек, който прави това, няма по какъв начин да пази националния ни интерес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР