Не знам дали да вярвам или да не вярвам на

...
Не знам дали да вярвам или да не вярвам на
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Путин ще понесе лична отговорност за всичко, което причини на моето семейство

" Не знам дали да имам вяра или да нямам доверие на тази ужасна вест, която получаваме единствено от държавни източници в Русия. Дълги години не можехме да имаме вяра на Путин и на Путиновото държавно управление. Те постоянно лъжат.

Но в случай че това е истина, желая Путин и цялото му обкръжнение да знаят, че ще понесат отговорност за всичко, което предизвикаха на нашата страна и на моето семейство. И този ден ще пристигна доста скоро ".

Това беше първият коментар на Юлия Навалная, брачна половинка на Алексей Навални, след информацията за гибелта му в съветски затвор.

Навалная присъстваше на Мюнхенската конференция по сигурнсотта, която стартира през днешния ден и събира на едно място водачи от целия свят.

" Не бях сигурна дали да остана или незабавно да отпътува при него. Но се замислих какво би направил Алексей в този миг. Убедена съм, че той щеше да е тук. На тази сцена ", сподели Навалная.

" Искам да прикани интернационалната общественост и всички хора, в тази зала и в целия свят, да се обединим и да победим това зло. Да победим ужасния режим, който ръководи Русия. Този режим и Владимир Путин ще понесат персонална отговорност за ужасните неща, които вършат с нашата страна Русия в последните години ", сподели още тя.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР