Не знам Асен Василев може да има някакви предимства пред

...
Не знам Асен Василев може да има някакви предимства пред
Коментари Харесай

Любен Дилов: Промяната дойде на власт на крилете на Радев, а сега го тричат, както и турчин не го е тричал

Не знам Асен Василев може да има някакви преимущества пред Кирил Петков. Не мисля, че някогашният финансов министър е посочил някакви управнически умения, само че няма качества за министър председател. Скептичен съм. В Политическа партия има по-добри фигури, сподели още депутатът пред Българска национална телевизия.

Има два шанса за кабинет. Един принудителен - с търсене на депутати за спомагателни гласове. Вторият късмет е с третия мандат. Христо Иванов може да предложи вид, допустим за всички. Оптимизъм ми дава приемането на бюджета. Има късмет, хвърли концепция към президенството Дилов. Ако третия мандат отиде в Българска социалистическа партия и " Възраждане " става комплицирано. Има Такъв Народ и Политическа партия изрекоха тежки думи един против други и ще бъде комплицирано. Може пък Радев да желае нови избори. Отново да назначи длъжностен кабинет. Помните ли, че той размаха юмруче поради шпионския съветски скандал, добави той.

Рашков потвърди, че е толкоз несръчен, че желаеме всеки ден да арестува по един от нас. Той е неприятен вътрешен министър. Тези хора не се оправят, чудовищно не се оправят, безапелационен бе политикът от " Гергьовден ".

Личностите имат голямо значение. Има личностен проблем за обединяване. Ако се смирят политическите водачи би имало късмет за проатлантическо болшинство, уточни той.

Той разяснява и абсурда с съветските дипломати: Представете си по какъв начин е изглеждал българския президент на срещата на НАТО. Питат го: " Какво става ". Отговор: " Не знам ", Как не знаеш? " Съчувствам на този човек сега. Той е проектант на този безпорядък, счита Дилов.

Искаме Лена да каже какво става. Тя знае какво се случва. От Лорер научихте ли какво става? Какво и да кажа е малко. Хаосът е цялостен - просвета, стопанска система. ГЕРБ оказва помощ на страната, не на Промяната. Не желаеме да изглеждаме като идиоти.

Кирил Петков е връхлетял в деня, в който е схванал, че „ ИТН “ си изтеглят министрите, споделил е: смъкват ме, желая на следващия ден да изгоним 70 съветски дипломати. И целият механизъм се задвижва от там. Единственото документално удостоверение са две писма на неговия шеф на кабинета до Външно министерство. Всичко останало са устни заповеди, изясни той. Според него въпреки всичко ходът с отзоваването на съветските дипломати е верен, само че е бил изработен по погрешен метод.

Непрекомерно е наличието на съветските дипломатически представители. Вън от подозрение е, че се занимават с такава активност, даже да не е потвърдено. Както и 90% от състава на другите посолства. Цивилизованият свят, НАТО, Европейски Съюз е в положение на необявена война с Русия. В това отношение нямаме съмнение, че това е верният ход. Това, че се направи по безразсъден метод, компрометира хода. Това ни компрометира и в очите на света, уточни Дилов.

От времето на граф Игнатиев руснаците работят по един и същи метод. Пращат един токмак да те намачка ужасно като Митрофанова и след това се появява положителният. Това е по този начин, откогато съществува департамента по восточните каузи. България върви по тъничък лед, а зад нас върви мечка - дали грижи или северна, мечката е мечка, разяснява още Дилов.

Дилов сподели също, че в случай че мярката за енергийна помощ за небитовите консуматори е била призната през август, както са упорствали първо ГЕРБ, след това Движение за права и свободи, сме щели да имаме 60-70 % по-ниска инфлация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР