Не знаем какво точно се случва през 2023 г., но

...
Не знаем какво точно се случва през 2023 г., но
Коментари Харесай

Трансформацията продължава: Сузанита стана руса, показа разликата между родителите си

Не знаем какво тъкмо се случва през 2023 година, само че втора известна българка напусна тима на брюнетките, с цел да влезе в този на русокоските. Става въпрос за Сузанита, която дружно с Полина Спасова, новата брачна половинка на Благой Георгиев, ни изненадаха с нови визии. А на Сузанита ѝ отива несъмнено:

Всъщност Сузанита не за първи път е руса. Дори при дебюта си преди много години, когато възмути моралисти и Съвет за електронни медии, тя беше русокоска, въпреки и в други нюанси. Днес те са естествени и доста, доста нежни!

Виж още: 90% от сватбата - проведена! Елица разкри фантазиите си с Алекса и по какъв начин се е влюбила в него 

 https://www.instagram.com/mvradova/

Това е следващата смяна за Сузанита единствено в границите на първия месец от новата година. Тя към този момент се похвали със удивително намаляване след бременността си, а и предприе първи стъпки по промяна на устните си, които по този начин и не харесала след първата намеса.

Междувременно Сузанита пусна рядко стори, на което е с майка си:

Виж още: Златка в Дубай, детето при родственици - за какво? Фенове вбесиха Райкова с въпроси за Джизъса 

 https://www.instagram.com/mvradova/

" Мой покровител. Мое сърце. Моя майка ", написа певицата на сторито, което не идва след прекалено много време, откакто Сузанита се закани за следващ път за разкрие истината за татко си. Тя нееднократно показа самопризнания на сестра си Александра, съгласно които двете девойки били подлагани на прочувствен тормоз, а майка ѝ станала жертва на извенери. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР