Не знаем какви планове са имали за втория си син

Не знаем какви планове са имали за втория си син ...

Всички искат Ромео Бекъм


Не знаем какви планове са имали за втория си син Виктория и Дейвид Бейкъм, но по всичко изглежда, че Ромео е роден да бъде модел.
Ромео Бекъм, Виктория Бекъм, L’Uomo Vogue и първата му корица
Ромео Бекъм с първа корица

Младежът върви по стъпките на майка си

А когато се появи накорицата на февруарскияброй на L`Uomo Vogueза всички стана ясно, че пътят му май е предначертан.

Последното участие на 18-годишния Ромео е в есенно-зимната колекция на марката Yves Saint Laurent, а снимки от фотосесията сподели самият той на страницата си в Instagram.Не закъсняха и реакциите на родителите му.

Виктория Бекъм, която отдавна е известен моден дизайнер, реагира на публикацията с "Уау", а Дейвид Бекъм публикува снимка от фотосесията на Ромео в своя профил и написа колко се гордее с него.

Няма как да не остане незабелязан факта, че Ромео е наследил най-добрите гени от двамата си известни родители и общата им любов към модата. Говори се, че за корицата на февруарскияброй на L`Uomo Vogue са му платили 45 000 британски лири и че е засипан от предложения от големите брандове, пише Mirror.

Още повече че и приятелката му Миа Реган, с която са неразделни, вече е успешен модел, а това няма как да не му повлияе.
Ромео Бекъм, гаджето му Миа Реган и какво мисля Виктория Бекъм за нея
Одобрява ли Виктория Бекъм новата си снаха

По женски

"Той присъства на много снимки с Миа и агентите постоянно се опитват да ги накарат да позират заедно", казва източник на британския таблоид.

Източник: lifestyle.bg