Не знаем каква е тази мания в родния шоубизнес всички

...
Не знаем каква е тази мания в родния шоубизнес всички
Коментари Харесай

И тя ще става "модерна": Новата на Джизъса се появи с нов нос, стана двойник на Лидия

Не знаем каква е тази фикс идея в родния шоубизнес всички да си наподобяват. Носовете в поп-фолка са дело все на един и същи хирург, само че по-неприятното е, че множеството пациентки имат все един и същи усет.

Поредната ще се окаже Полина Спасова, към този момент Георгиева, по-известна като новата жена на Благой Георгиев. Както знаем, дамата до Джизъса не е от най-активните онлайн и новостите към нея разбираме с помощта на по-възрастният ѝ брачен партньор:

 https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/

Снимката е от стори на Джизъса и в случай че се абстрахираме от обстоятелството, че и двамата са безусловно оранжеви от филтри, вниманието ни ще бъде привлечено точно от носа на Полина. 

Виж още: Мирела: " Плаках доста, когато отпадна Валери, не мога да укривам страстите си! "  

Освен че са почитатели на едни и същи оранжеви филтри в Instagram, младото семейство са почитатели и на фасетите. Въпреки че на тази последна фотография съответно Полина не е усмихната, това беше едно от първите неща, които всички видяха когато Джизъса разгласи новата си връзка.

Иначе семейство Георгиеви поспряха малко с екзотичните пътувания. Двамата замениха екзотиката на Тайланд и красивите плажове на Гърция с уюта на българското село. 

Наскоро Благой Георгиев качи следващите фотоси от свети места, като този път ставаше въпрос за не толкоз известния Дивотински манастир.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР