Не знаем дали помните Big Brother Family, но ние го

...
Не знаем дали помните Big Brother Family, но ние го
Коментари Харесай

Порно актрисата Анжелика, стриптизьорката Елеонора и още: Най-скандалните жени от "Big Brother"

Не знаем дали помните Big Brother Family, само че ние го помним чудесно, тъй като беше просто скандално. И до през днешния ден твърдим, че точно в него участваха най-скандалните дами, влизали в миналото във формата. Ето ги и тях:

Русенската Анелия

Семейство Шопови несъмнено бяха измежду най-колоритните двойки в предаването, а непрекъснатите им кавги на ревнивост и експанзията на брачна половинка Стоян взривяваха къщата не един път. В това семейство обаче звездата несъмнено беше Мария или Русенската Анелия, както тя сама се определяше. Мария беше с необикновено самочувствие, мощен русенски акцент и завист към другите дами, която можеше да опустоши и нуклеарна централа. Помним я още!

Виж още: Спомняте ли си хубавата Елена от Big Brother? Eто какво се случва с хубавицата в наши дни

Порно звездата Анжелика

Родената в Беларус Анжелика взриви къщата със своето освободено държание. Тя правеше секс пред камерите непрестанно със брачна половинка си Радо, не криеше, че е стрийптизьорка и се снима в еротични видеа, а гърдите си показваше на всички съквартиранти. Анжелика разказваше по какъв начин обича да лиже женички и не спираше да претендира с парите си, а свадите й бяха безусловно грандиозни. Последното, което се чу за нея е, че е блъснала 3 автомобила в Студентски град и се е пробвала да избяга. Къде ли е тя в този момент?

Виж още: Тънка талия и сочно дупе: Тита се стопи на верните места, сподели новото си тяло в секси рокля 

Танцьорката Елеонора

Елеонора и Давид бяха двойка, за която никой не можеше да повярва, че съществува. Двамата тънеха на дъното на мизерията, постоянно нямаха пари и искрено не бяха един за различен. Малката тогава Елеонора обаче не криеше, че е стрийптизьорка в нощен клуб, че е правила секс за пари и, че би напуснала Давид незабавно щом се появи точният чичко-паричко. Освен всичко друго тя устояваше цялото семейство с работата си и беше упрекната от останалите дами в къщата, че би спала с всеки от мъжете им.

Виж още: Ким Кардашиян пасти да яде: Ина Гаярди сподели още от първокласния си дом 


Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР