Не знаех, че амбицията е нещо ужасно за една жена,

...
Не знаех, че амбицията е нещо ужасно за една жена,
Коментари Харесай

Мегън: Не знаех, че да си амбициозна жена е нещо ужасно, докато не започнах да излизам с Хари -

Не знаех, че упоритостта е нещо извънредно за една жена, до момента в който не започнах да излизам със брачна половинка си, разяснява Мегън Маркъл в първия епизод на подкаста " Архетипи ".

Бившата американска актриса и брачна половинка английския принц Хари, започва през вчерашния ден подкаст, в който ще разобличава клишетата за дамите, а първият ѝ посетител бе тенис звездата Серина Уилямс, съобщи Франс прес.

Дванадесетте епизода на подкаста, наименуван " Архетипи " - име, което припомня за сина ѝ Арчи, само че и за организация, която тя започва дружно със брачна половинка си - ще бъдат " интимни и откровени " диалози сред херцогинята на Съсекс и нейните посетители, гласи анонс на предаването в мобилното приложение " Спотифай ".

В първия епизод Маркъл и Уилямс, които са приятелки и са от Лос Анджелис, беседват, наред с други неща, за упоритостта и за особеното значение, което думата може да има, когато се отнася за жена.

Дори не си припомням да съм усещала персонално отрицателната конотация на думата " упорит ", до момента в който не започнах да излизам със брачна половинка си ", споделя Меган Маркъл, визирайки принц Хари. - И съгласно някои явно упоритостта е нещо извънредно - най-малко за една жена, продължава тя.

В началото на август Уилямс разгласи, че ще се отдръпна от корта след 25 години и 23 трофеи от Големия шлем. Тя съобщи, че желае да се " концентрира върху това да бъде майка " и върху " задачите си в нравствен проект ".

Херцогът и херцогинята на Съсекс се отхвърлиха от кралския си живот във Англия през 2020 година и се реалокираха в Калифорния, където в този момент живеят с двете си деца.

След идването си в Съединени американски щати те започнаха да приготвят няколко плана с партньорството на " Нетфликс " и " Спотифай ". Принц Хари се чака да разгласява записките си до края на годината.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР