Не започнахме добре първенството с изненадващата загуба от Испания, след

...
Не започнахме добре първенството с изненадващата загуба от Испания, след
Коментари Харесай

Любо Ганев: Мъжкият ни национален отбор може да побеждава, когато изпълнява силен начален удар

Не започнахме добре шампионата с изненадващата загуба от Испания, по-късно и от Хърватия, на процедура загубихме късмет да можем да изберем по-лесна група и поток за осминафиналната фаза. Това сподели президентът на БФ по волейбол Любо Ганев в предаването " Арена спорт " във връзка представянето на мъжкия ни народен тим на европейското състезание. България отпадна на осминафиналите след загуба от Франция с 0:3.

" Не успяхме да създадем това, което можехме и което заслужавахме. За да побеждава нашият тим, би трябвало 4-5 състезатели да играят доста мощно ", съобщи още Ганев.

Той е оптимист за бъдещето на мъжкия ни отбор.

" Има доста фрагменти, които идват изпод, ще им би трябвало време да се напаснат като тим. След квалификацията за Олимпийските игри след две седмици, ще знаем дали готвим тима за идващия олимпийски цикъл. Трябва нужното време и ще видите, че този тим ще стартира да ни радва ", изясни Ганев.

Той съобщи, че след олимпийската подготовка ще стане ясно дали Пламен Константинов ще остане на поста си.

" Аз мисля, че би трябвало да чакаме в квалификациите една игра без напрежение. Казах на момчетата да се борят, тъй като нищо не се знае. Ние когато играем без напрежение, може пък да заиграем по-добре. Българският тим може да побеждава единствено, когато извършва мощен начален удар ", съобщи Ганев.

Той съобщи, че не може да каже дали Теодор Салпаров ще остане в състава на националния тим и разгласи, че селекционерът на отбора ни Пламен Константинов ще разгласи до часове имената на волейболистите на които ще разчита за олимпийската подготовка.

Вижте целия диалог във видеото!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР