Не забравяйте да кажете за това и на децата –

...
Не забравяйте да кажете за това и на децата –
Коментари Харесай

Ще ви донесат проблеми: 10 неща, които не бива да се взимат от улицата

Не забравяйте да кажете за това и на децата – от улицата не се взима нищо и не се носи вкъщи

Ако вземете нещо от улицата и го внесете вкъщи, ще привлечете неприятни събития към себе си и ще измененията личната си орис по метод, който няма да ви се стори прелестен.

Ето няколко образеца, за които да внимавате. Всички те са заредени с негативизъм и никога не би трябвало да се прибират от улицата – колкото и скъпи да ви се костват, колкото и нужни да са тъкмо в този миг.

Пари

Малко хора могат да устоят на изкушението да вземат парите , които са изпуснати на улицата. Особено в случай че са повече или банкнота с огромна стойност. Въпреки това, не си коства да ги прибирате в портмонето си. Не се знае в ръцете на какви хора са били преди вас. Всеки от тях вложи парченце от силата си в тях. И, евентуално, не от най-положителната.

Ключове

Намерените ключове са портал към непознат дом. Те не могат да бъдат взети и импортирани вкъщи, тъй като априори принадлежат на различен човек с непозната за вас сила. Можете да вземете ключовете единствено за да ги върнете на притежателя – по какъвто и да е метод.

Карфици, игли, фиби, ножове

Всички остри неща могат да донесат заболяване на хората, които решат да ги вземат от улицата. Ако погледнете от рационална позиция, тогава не би трябвало да вдигате такива предмети, също и тъй като те могат просто да ви убодат. А и никой не знае какви бактерии живеят на повърхността на острите предмети.

Бижута

Бижутата имат материална и огромна прочувствена стойност за притежателя си. Понякога и неприятни мемоари могат да бъдат свързани с тях. От това силата на човек, който взема оставен на улицата пръстен, гривна или верижка, може да бъде нарушена по противен метод.

Кръстове

Никога не би трябвало да се взимат от земята кръстове и други религиозни такъми. Те имат сакрален смисъл и може да донесе шанс и благополучие единствено на притежателя си. Непознат, вдигнал подобен предмет, ще бъде преследван от неуспехи и несгоди.

Играчки

Играчките играят голяма роля в живота на всяко дете. Те в действителност стават другари. Ако вземете непозната играчка и по-късно я занесете у дома, тогава прекъсвате по едно и също време две енергийни полета – своето и на непознатото дете. Това може да има съществени проблеми – от утежняване на благосъстоянието до по-сериозни последствия.

Часовници

Часовниците са много рискова движимост. Те, да вземем за пример, не могат да бъдат подарени за рожден ден. А да го вземете от улицата – още повече. Ако вземете изгубен часовник , ще откраднете нечий живот и това ще ви се върне като не най-приятната карма. Затова е по-добре сами да си го купите от магазина.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР